08.12.2016

Vă dau cozonac reciclat de la 12.30 pe Digi

Află cum poți să câștigi o Dacia Duster Laureate și alte zeci de premii.

Later edit: Puteţi vedea emisiunea aici sau colea mai jos, cum vreţi. Numai dacă vreţi, fireşte :D Fac precizarea necesară că am învăţat şmecheria cu cozonacul reciclat (deşi nu i-am spus aşa atunci :D), de la Nicolai, după cum v-am raportat aici.

————————————

Ioi, ce am ma râns când am filmat cu Marius Tudosiei pentru emisiunea Sănătatea în bucate pentru Digi :)) Dacă vreţi să vedeţi cum am făcut un splendid cozonac reciclat şi alte bunătăţi, astăzi, duminică, de la 12.30 puteţi să ne vedeţi, în toată splendoarea noastră (mă rog, ce nu a căzut la montaj :D) pe Digi.

Şi dupa să îmi spuneţi cum vi s-a părut. Emisiunea, nu cozonacul :))

946810_10151439694251720_1712959810_n

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Vreţi să vă îmbolnăviţi un pic blogul?

Este dificil sa faci oamenii sa inteleaga faptul ca NU sunt buni la toate

12 comentarii

  1. duminică, 12 mai 2013, 11:07

    Astept , deja sunt pe frecventa :) astept sa inceapa :D abia astept sa vad ce cozonac faci :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  2. duminică, 12 mai 2013, 12:01

    Dupa emisiunea am cateva mici curiozitati/rautati …

    – Cum a fost dovlecelul crud ?
    – De ce si-a batut joc de orezul ala ?
    – La cozonac mi-a placut denumirea si atat.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
    • luni, 13 mai 2013, 07:44

      1.Excelenta ideea cu dovleacul crud, recomand!
      2. Nu inteleg cum si-a batut joc, a iesit excelent…
      3. Pai tocmai din denumire reiese si utilitatea. Plus ca e chiar bun la gust.

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Răspunde
      • marți, 14 mai 2013, 10:56

        Nu contest gustul orezului dar culoarea si aspectul au fost cam aiurea.

        Thumb up 0 Thumb down 0

        Răspunde
  3. Marius C.
    duminică, 12 mai 2013, 12:57

    De ce n-ai anuntat mai din vreme? :(

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  4. duminică, 12 mai 2013, 14:33

    Când a început să sfârâie tigaia cu orez şi ceapă, mi s-a făcut foame. După ce am văzut şi cozonacul, mi-am tăiat o felie. Al meu e încă bun. Are un singur cusur: a rămas cam puţin.
    Concluzia: eşti periculos în bucătărie!

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
    • luni, 13 mai 2013, 07:46

      Bre, mare shmekerie o sa fie cand o sa se inventeze televiziunea cu miros… Caci, zau, te rupe mirosul ala cand esti in platou, devii incoerent pentru ca iti ploua in gura de pofta :))

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Răspunde
  5. duminică, 12 mai 2013, 18:00

    am savurat emisiunea inregistrata (nu am digi)la o bere :)

    ce-i drept berea ar fi mers cu risotto, dar mie mi-a placut foarte tare reteta bruschetelor. si cozonacul reciclat a fost delicios!

    pentru cine nu a vazut emisiunea, gasiti aici inregistarea:

    http://beta.digi24.ro/Media/Emisiuni/Digi24/Sanatatea+in+Bucate/Arhiva+inregistrari/Sanatatea+in+bucate+-+12+mai+13

    enjoy si traiasca berea!

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
    • luni, 13 mai 2013, 07:52

      Multam ca te-ai uitat si ca ai savura-to :)) Acuma ma uit si eu, ca nu am avut vreme. Sa vad cat au taiat din cat am ras =))

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Răspunde
  6. luni, 13 mai 2013, 16:44

    Nu stiu de ce, dar pentru mine nu te prinde bucataria…eu pe bucatari ii vad asa superseriosi si ultra incruntati…
    Mi-a placut insa atmosfera de la emisiune si marca de cozonac :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  7. vineri, 24 mai 2013, 15:06

    […] Coordinator (hmmm, o idee interesantă de abordat într-o postare…). Notă: cozonac reciclat asta înseamnă […]

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *