Cum am fost ales vicepreședintele Asociației Române de Relații Publice (ARRP)

Am fost ales vicepreședintele Asociației Române de Relații Publice (ARRP). Din partea Kooperativa 2.0. Să îți explic de ce cred eu că s-a întâmplat asta. Că doar nu de frumos ce sunt!

De ceva vreme, Gabriel Paslaru (care tocmai ce și-a depus mandatul din funcția de președinte al asociației) tot trage de mine să mă implic în ARRP. Și, cum ne știm de atâta vreme și știu că știe că știu (pardon my French), am zis că hai să merg măcar să văd despre ce este vorba. Să bag o mică fisă, cum ar veni.

Căci altfel, dragi moșului, la cât de tare îmi respect eu timpul liber, zic ”nu” la o grămadă de propuneri. Cu o nonșalanță verișoară cu aroganța și mătușă la teoria mea cu atunci când zici ”nu” altora, îți spui de fapt ”da” ție.

Revenind, m-am dus la Adunarea Generală a ARRP. Și am simțit vibe-ul, cum ar zice patagonezul nostru ajuns în Poplaca. Și am asistat la discuțiile pe sistem de ce s-a făcut și ce mai e de făcut. Și despre cine o să fie în viitoare conducere.

Și m-am băgat și eu în seamă. Deloc PRistic. Adică am transmis un mesaj direct celor care urmau să își depună candidaturile: dacă vreți doar niște funcții să vă lăudați, sunteți nașpa rău. Așa le-am zis.

Și am mai băgat un cot în splina candidaturilor: ideal ar fi să candidați numai dacă promiteți că vă alocați cel puțin două ore pe săptămână Asociației, altfel tot la faza cu lăudatul că aveți nuș ce funcție ajungeți. Și tot nașpa rău sunteți.

Și urma să mă auto-propun pentru candidatură (n-am io grețuri să nu o fac, dacă vreau ceva). Dar nu am mai avut timp. Căci m-a propus o colegă. Și am fost votat. Cu cele mai multe voturi pentru funcția de vicepreședinte.

Probabil pentru că simțea întreaga adunare că este nevoie, printre atâția PRiști, și de un derbedeu. Care vine și de pe tarlaua digitală, aia la care multă lume din industria clasică de PR se uită tare urât (dar tarlalei digitale nici că-i pasă).

A ajutat masiv și că am venit însoțit de Anca Neaţu, șefa departamentului de PR de la Kooperativa 2.0. Care chiar arată a șefă de PR. Așa că și-o fi zis oamenii ”hai să îl votăm, că și așa tipa asta simpatică o să facă toată treaba, nu derbedeul”.

Așa că, alături de un nou colectiv de conducere al Asociației, în frunte cu noul președinte Cătălin Hosu, ne vom apuca de treabă. Și promitem să facem o figură frumoasă. Că altfel iar mă enervez și cine știe ce le mai zic…

Aia zic.

social media coaching

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.