Cum m-a ajutat imprimanta HP+ să nu dorm pe preș… (P)

Înainte de a-ți explica ce am vrut să zic în titlu, o mică punere în context: testez de ceva vreme imprimanta HP OfficeJet Pro 8022e! cu sistemul de imprimare inteligentă HP+. Ceea ce vine la pachet nu doar cu avantajele că pot printa ce și cât vreau în baza unui abonament lunar

Și îți zic încă de la început detalii despre abonamentele HP Instant Ink, care încep de la 4.99 de lei pe lună. Și, dacă vrei, poți să citești și câteva concluzii despre beneficiile pe care le primești dacă îți activezi și varianta HP+.

Buuuuun, acestea fiind zise, hai mai bine să te uiți la acest filmuleț. În care vei vedea că io-s bărbat în casa asta! Bine, asta până îmi zice doamna să fac ceva. Și apoi până ce îmi zice mijlocia să fac ceva. Și apoi până îmi zice cea mică. Dar după toate astea, io-s bărbat în casa asta, da?

Cam așa este de când am imprimanta cu sistemul inteligent HP+. Adică vin ale mele cu o nonșalanță dezarmantă și îmi cer să le printez ba aia, ba aialaltă. Sau îmi dau mesaj. Că e mai modern.

Sigur că am protestat și le-am zis să își printeze și ele singure. Să mă lase pe mine cu ale mele. Că doar este foarte simplu să printezi. Răspunsul: ”păi, nu ai zis tu că testezi imprimanta? Printează tu, deci. Noi doar te ajută să o testezi”. Mai zi ceva..

Altfel, dincolo de gluma cu dormitul pe preș, chiar folosesc imprimanta. Nu doar pentru ce îmi cer doamna și fetele. Ci mai ales pentru ce lucrez eu. Și aici vorbesc în special despre lucrul la noua mea carte ”Influprenorii”.

Ocazie cu care, în caz că nu ai reținut din filmul de mai sus, îți raportez cu mândrie maximă: am sărit de 100 de pagini scrise! Chiar e un motiv de mândrie pentru mine că am reușit să fac asta. În condițiile în care mai am o grămadă de lucruri pe cap.

Ca idee, lucrul la carte pentru mine merge așa: scriu un capitol (uneori chiar mai puțin…), după care printez și încep să corectez și, mai ales, să editez textul. Așa îmi este cel mai ușor. Probabil pentru că sunt un cititor de cursă lungă și întregul meu feng shui livresc se bazează pe cititul direct pe hârtie.

Așa că îți dai seama că imprimanta HP cu sistemul HP+ este chiar un partener în această aventură cu scrierea cărții. Adică, dacă nu s-ar fi nimerit să o testez fix în această perioadă de avânt scriitoricesc (vorba vine, sunt în urmă cu ce mi-am propus pe linie de calendar…), oricum aș fi ajuns să mi-o cumpăr. Pentru că îmi este foarte utilă.

Sigur că aș fi putut să mă duc la birou la Kooperativa 2.0 să printez acolo. Doar că – și aici vine experiența cu prima mea carte ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” – scrierea unei cărți, oricât de de business ar fi ea, tot este o chestiune personală. Și parcă altfel mă simt la mine acasă, în biroul ăla de acasă, când scriu și apoi printez și corectez sau editez. Parcă are mai mult suflet toată operațiunea…

Aia zic :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.