Cum poți să obții înapoi o parte din bani când cumperi de la peste 400 de magazine online (p)

Pe scurt

Dacă îți faci cont pe Tipli.ro și cumperi fără nici un comision prin intermediul acestei platforme, poți să primești o parte din bani înapoi de la peste 400 de magazine online printre care AliExpress, About You, Answear, Bonprix, Notino, Factcool, Footshop, Elefant și multe altele.

Bonus

Dacă intri acum și te înregistrezi gratuit în platformă, la prima ta cumpărătură prin Tipli vei primi, pe lângă recompensa firească de cashback (adică o parte din bani înapoi), și un bonus de 15 lei.

Pe lung

Deja folosesc platforma Tipli.ro de ceva vreme. Căci, recunosc, prima dată când am auzit despre ea mi-am zis în barbă că e prea simplu să primești niște bani înapoi fără să faci nimic altceva decât ceea ce ai face în mod normal. Adică niște cumpărături. Pe care oricum le-ai face.

Dar chiar funcționează. Banii îți intră în cont. Fără ca tu să nu faci nimic. Adică, mă rog, să faci cumpărăturile pe care oricum le-ai fi făcut. Doar să le faci prin intermediul platformei.

Tot ce trebuie să faci este să îți faci un cont în platformă. La care să asociezi un card. Pe care card să îl folosești în dublu scop: să faci cumpărăturile (pe care oricum le-ai fi făcut, repet) și să îți intre înapoi pe card o parte din banii pe care i-ai dat pe cumpărături.

Sistemul pe care îl folosește Tipli se numește cashback. Adică, tradus neaoș românește, banii înapoi. Căci, nu-i așa, fix asta face. Despre motivele pentru care un astfel de sistem are succes, am scris aici, în articolul în care povesteam despre prima mea interacțiune cu Tipli.ro.

Sunt peste 400 de magazine în platformă. Din care poți să alegi pentru a-ți face cumpărăturile. Plus că sunt multe oferte speciale și tot felul de vouchere, mai bine intri pe site și vezi ce și cum.

Și îți mai propun ceva: să faci un test. Adică să intri pe platformă să vezi câte din magazinele tale preferate sunt deja pe Tipli.ro. Toți cei cărora le-am recomandat să facă asta, mi-au confirmat că au găsit magazinele lor preferate acolo.

Așa că vin și te întreb: dacă oricum cumperi de la magazinele acelea, de ce să nu o faci prin Tipli.ro și o parte din banii pe care oricum îi dădeai să ți se întoarcă înapoi în cont?

O întrebare la care te las să te gândești.

Aia zic :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.