Cum funcționează tipli.ro, siteul prin care primești bani înapoi de la cumpărăturile online (P)

tipli.ro este un site de cashback. Adică, mai pe românește, cumperi ceva online și o parte din bani ți se întoarce în cont. Da, este atât de simplu.

Știu ce zici. Parcă e prea simplu să fie adevărat. Așa am zis și eu la început. Dar apoi am testat siteul. Și am văzut că pur și simplu așa se întâmplă: cumperi online și o parte din bani ți se întorc.

Spre exemplu, înainte de a scrie acest articol am făcut trei cumpărături. Și ca să văd cum funcționează siteul (îți explic mai jos pe îndelete pașii pe care trebuie să îi faci) dar mai ales să văd câți bani mi se întorc de la cumpărături.

Am cumpărat cărți de pe Libris.ro în valoare de 100 lei, un set de tricouri de la Answer.ro de vreo 200 de lei și o un sisal (adică un dispozitiv de ăla de își ascute pisica ghearele în el) de la Animax de vreo 90 de lei. Adică în total am făcut cumpărături online cam 390 de lei.

Și am primit înapoi de la tipli.ro 17 lei. Bani care, altfel, nu ți s-ar fi întors. Adică, mă rog, poate dacă avea magazinul de unde ai cumpărat ceva politică de cupoane și de puncte obținute în timp sau ceva. Dar avantajul să cumperi prin tipli.ro este că ai peste 450 de magazine ÎNTR-UN SINGUR LOC. Și de la care, de fiecare dată când cumperi, o parte din bani (fiecare magazin are procentul său de cashback) ți se întoarce în cont.

De ce are tipli.ro succes

Dacă te întrebi de ce ar face magazinele online așa ceva, de ce să plătească, practic, un site precum tipli.ro, răspunsul este simplu: tipli.ro aduce clienți magazinelor online. Iar acestea îi dau comision. E simplu, deci.

Și, dacă te întrebi ce te-ar împiedica să intri direct pe siteul unui magazin online sau pe două sau pe șase, răspunsul este simplu: nimic. Poți să o faci. Doar că pe tipli.ro ai peste 450 de magazine. Într-un singur loc.

E ca un fel de mall online, dacă vrei. În loc să umbli prin mai multe locuri ca să ajungi la mai multe magazine, intri într-un singur loc. Și și primești bani înapoi la fiecare cumpărătură.

Ah, să nu uit: dacă te înregistrezi pe tipli.ro din acest link, primești 15 lei direct în cont, bonus la prima cumpărătură. Așa de bun venit în platformă, cum ar veni :D

Cum să folosești tipli.ro

Și aici este foarte simplu. Apropo, ai observat că folosesc un pic în exces cuvântul ”simplu”. Doar că este foarte adevărat ce zic. Adică este chiar foarte simplu să folosește tipli.ro și să primești bani înapoi de la cumărături.

Pe scurt, intri pe tipli.ro, îți faci cont, asociezi un card bancar cu contul acela, intri în lista cu cele peste 450 de magazine online de pe site, cauți magazinul care ți se potrivește, faci achiziția și o parte din bani (în funcție de procentul pe care îl vezi afișat la fiecare magazin în parte) ți se întoarce în cont.

Atenție: este obligatoriu să intri pe siteul magazinului online dorit din tipli.ro. Și aici este simplu. Adică ai un buton portocaliu în tipli.ro care, dacă dai click pe el, te duci la magazinul dorit. După care poți să faci cumpărăturile pe care le vrei. Dar e important să știi asta, că de pe butonul portocaliu din tipli.ro se ajunge la magazinul online. Tocmai ca tipli.ro să poată să știe că tu ai făcut acea achiziție și să îți poată da banii înapoi.

Alte informații utile

Îți recomand să intri pe site să studiezi și secțiunea cele mai frecvente întrebări. Răspunsurile sunt scurte și la obiect și tocmai de aceea foarte utile.

Siteul are și o secțiune de cupoane de reducere. Intră și vezi, poate îți face cu ochiul ceva.

Ca să te ajute și mai mult să te decizi ce achiziții să faci, unele magazine partenere au și cataloagele puse pe tipli.ro.

Acestea fiind spuse, spor la cumpărături care să îți aducă niște bani înapoi. Prin tipli.ro, desigur :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum funcționează tipli.ro, siteul prin care primești bani înapoi de la cumpărăturile online (P)”

  1. Dacă la 390 lei ai primit 17 lei înapoi este o suma derizorie…cardul guerrilla returnează 10% instant nu numai la cumpărături online ci și la magazine fizice ,cafenele ,restaurante,muzee…eu l.am folosit și inafara tarii și a funcționat perfect…asa ca este incomparabil cu aceast tipii al dvs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.