Trei lucruri de care să ții cont când comanzi cartușele HP Instant Ink (P)

Ok, recunosc: lucrul la noua mea carte ”Influprenorii” merge mai greu decât plănuisem (muuult mai încet decât la precendenta…). Dar asta doar pentru că am avut (și încă am!) o vară foarte plină, cu multe deplasări. Bine, nu că ar fi o scuză, dar o explicație este, totuși :D

Întârzierea acesta a dus și la o schimbare în relația mea cu HPăulică: am decis să schimb abonamentul HP Instant Ink. De la cel de 700 pagini / lună – 122,99 lei / lună la cel de 300 pagini / lună – 58,99 lei / lună. Pentru economie. Pentru eficiență. Sau cum vrei să îi zici.

Așa, ca scurtă reamintire: am decis să încep scrierea cărții pe sistem old school (adică printat, corectat, editat etc.), așa că l-am luat ca partener pe HPăulică (pe numele de ”buletin” imprimanta HP OfficeJet Pro 9020 All-in-One Printer). Și am decis să activez unul din abonamentele HP Instant Ink (am scris despre avantajele acestui tip de abonament aici).

Ocazie cu care am observat câteva chestiuni. Pe care, pe principiul #PrintezȘiRaportez cu care am început colaborarea cu HPăulică, ți le zic mai jos. Cu mențiunea că, așa cum am făcut cu toate articolele și ce am mai pus pe internet până acum, ideea este să te ajut să te decizi care este cel mai bun tip de abonament HP Instant Ink pentru tine.

Observația 1. Este foarte ușor să schimbi tipul de abonament. Adică pur și simplu în aplicația HP Smart, schimbi tipul de abonament și aia e. Mai mult de atât n-are rost să mai zic nimic, serios, este atât de simplu.

Observația 2. Coletul cu noile cartușe îți vine în maximum 2-3 zile. Așa că să îți iei în calcul acest interval când faci comanda. Ca să nu rămâi descoperit. Coletul arată cam așa, dacă te interesează acest aspect :D

Observația 3. Ușurința cu care poți face schimbarea de cartuș, ah… Zic ”ah” pentru că eu sunt total atehnic. În sensul că nu îmi place să fac mai nimic ce ține de tehnologie. Doar că schimbarea de cartuș se face teribil de simplu: dechizi frontul imprimantei și ridici capacul (ăla pe care scanezi și copiezi), apeși pe cartuș, el iese, bagi cartușul nou, îl împingi, face un ”clic” și aia e, funcționează. Ok, știu, am explicat ca în birtul gării :)) Dar tocmai asta am vrut să subliniez: cât este de ușor să faci asta, să schimbi cartușele (care arată cam așa).

Cam atât deocamdată. Dar mergem înainte cu #PrintezȘiRaportez. Căci zilele de vară calde numai bune de hălăduit prin munții patriei încep să se cam termine. Așa că nu o să am multă vreme scuze să nu mă apuc cu adevărat de scris cartea. Și apoi să te ții, nenicule, cu printatul…

Aia zic :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Trei lucruri de care să ții cont când comanzi cartușele HP Instant Ink (P)”

  1. Și eu printez destul de des și de mult. Dar de ce m-aș complica cu așa ceva când există imprimantele CISS? Am avut un multifuncțional HP care la momentul achiziției a costat cam 450 lei, iar un cartuș original era 25 . În 2 ani, cartușul original a ajuns la 85. Așa că am luat de pe Aliexpres cartușe reîncărcabile pe care le-am folosit până ce imprimanta a decedat din alte cauze. Acum am un multifuncțional Epson CISS , are 2 ani, am printat mii de pagini , zeci de fotografii fără nicio problemă. Și abia acum mi se termină prima încărcare cu cerneală neagră. Și cu 122,99 lei îmi asigur cerneală pe cel puțin 1 an, dacă nu mai mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.