Trei motive pentru care merită să ai abonamentul HP Instant Ink (P)

Am deja o lună de când l-am luat pe HPăulică (așa am botezat imprimanta HP OfficeJet Pro 9020 All-in-One Printer :D) să mă ajute la scrierea viitoarei mele cărți ”Influprenorii”. Bine, nu doar la asta mă ajută. Căci nu sunt doar scriitor în devenire, ci și antreprenor și oleacă de influenceruț. Și am nevoie de printat ”chestii” din toate aceste trei perspective.

Bine, se mai întâmplă ceva: vin și copiii din când în când să îmi ceară să le printez chestii. Mai ales cea mică. Ea îmi dă pe WhatsApp niște poze (ceva vedete K-pop, de regulă) și îmi dă sarcina exemplară să le printez. Ca să și le lipească pe pereți. Deci ar mai fi și această a patra ipostază, de tătic mândru nevoie mare :D

În articolul în care anunțat acest parteneriat de mare angajament, ziceam că o să fac și niște calcule. Pe linie de câte foi printez. Ca să te ajut să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește abonamentul HP Instant Ink pe care să ți-l faci. Care vine la pachet cu mai multe beneficii, ți le zic mai jos.

Ei bine, pe principiul #PrintezȘiRaportez, primul lucru de raportat este că, din pricini ce țin de o vara teribil de plină pentru mine pe linie de antreprenor cu Kooperativa 2.0, lucrul la carte a mers mai greu decât mă așteptam… Așa că am printat mai puține pagini decât estimam.

Dar, cu toate acestea, tot am printat înspre 400 de pagini în acest răstimp de 30 zile. Că nici nu știi cum se adună, jur. Și de aceea ce bine să nu te încrezi în părerea ta, cum ar veni. Și să faci ce am făcut eu și ce o să fac în continuare: să te bazezi pe ce îți spune aplicația că printezi, nu pe ce crezi tu că printezi :D

Adică, la cele înspre 400 de pagini printate pe lună și având în vedere că oricum o să crească numărul în perioada următoare (dacă merge bine planul să mă apuc să scriu serios la carte…), am făcut bine că am ales abonamentul de 700 pagini / lună la 122.99 lei. Căci e clar că acesta mi se potrivește.

Sigur, există și variantele de mai jos pentru abonamente, s-ar putea ca ție să ți se potrivească altul.

  • 15 pagini / lună – 4.99 lei/ lună
  • 50 pagini/lună – 14.99 lei/ lună
  • 100 pagini / lună – 24.99 lei/ lună
  • 300 pagini / lună – 58,99 lei / lună
  • 700 pagini / lună – 122,99 lei / lună

Despre cât este de ușor să îți gestionezi abonamentul HP Instant Ink, am făcut acest filmuleț întru lămurire. Cu ajutorul lui HPăulică, desigur :D Cu promisiunea că o să scriu un articol separat despre aplicația HP Smart, căci nu este doar despre gestionarea abonamentului, dimpotrivă, are foarte multe chestii utile în ea.

3 motive pentru care merită să ai abonamentul HP Instant Ink

Revenind la ce promiteam în titlu, iată cele trei motive. După părerea mea, desigur. După ce am testat o lună imprimanta și tipul de abonament care mi se potrivește. Dacă mă mai lași o lună, s-ar putea să mai vin cu motive :))

Motivul 1. Economie cu până la 70% față de varianta clasică. Pentru că plătești la pagini printate. Mi se pare un avantaj uriaș. Adică de ce să plătești în plus la un cartuș dacă tu printezi mult mai puține pagini decât poate cartușul?

Motivul 2. Ușurința cu care gestionezi abonamentul. Ai văzut în video, pe scurt, cât de lejer îți poți gestiona abonamentul și cât de ușor este să ți se livreze cartușul potrivit în funcție de abonamentul pe care l-ai ales.

Motivul 3. Poți imprima fotografii sau text, nu contează gradul de acoperire a paginilor. Mie, ca părinte care e MUSAI să printeze pozele pe care mi le trimit copiii și tot felul de grafice și infografice mi se pare un mare avantaj să nu mă gândesc la faptul că s-ar putea să mi se termine cartușul dacă mai printez multe fotografii cu vedete K-pop :))

Cam asta a fost. O să merg înainte cu operațiunea #PrintezȘiRaportez. Tocmai ca să te ajut să îți alegi cel mai bun tip de abonament pentru tine.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.