Cum să îți asiguri protecție de 1.000 de Euro pe an cu 14.99 RON/lună prin Revolut Plus (p)

Ca să intru direct în subiect, mă refer la protecția pe care o ai atunci când cumperi online. Moment în care, în funcție de experiența ta de până acum cu shoppingul de pe interneți, intri în fix două categorii:

Categoria 1. Ai pățit la un moment dat o experiență neplăcută cu un magazin online. Se întâmplă. Mai des decât am vrea. Dar și asta face parte din regulile jocului, ca să îi zic așa. Soluția de protecție prin Revolut Plus vine fix ca să nu mai pățești de astea. Adică să beneficiezi de protecție în caz de furt, deteriorare și retururi, chiar și atunci când politica standard de returnare nu mai este valabilă.

Categoria 2. Nu ai pățit nimic. Încă. Totul a fost ok. Deocamdată. Și nu o zic doar ca să te sperii sau ceva, ci doar să te pun în gardă. În sensul că, la cum se schimbă lucrurile mai ales în acest context pandemic, chiar și din partea magazinelor online serioase ai putea să ai niște surprize. Așa că de ce să nu te asiguri? Mai ales dacă asta te costă doar 14.99 lei pe lună.

Să îți explic mai pe îndelete cu ce te ajută Revolut Plus. Cu mențiunea că găsești aici toate informațiile oficiale. Inclusiv termeni și condiții, pe care îți recomand să le citești cu atenție.

Dacă ești deja client Revolut, treaba-i clară. Ai opțiunea direct din aplicație să te abonezi la Revolut Plus. Dacă nu ești client Revolut, n-ar fi rău să dai un ochi peste tot ce are să îți ofere aplicația. Poate te inspiri din răspunsurile pe care mi le-au dat utilziatorii de Revolut când i-am întrebat despre cele trei lucruri care le plac cel mai mult la aplicație. Și, dacă ești părinte, să știi că Revolut Junior (adică un card special pentru copilul tău, pe care să îl administrezi tu) este aur curat. Mă rog, așa este pentru mine. Cu fiică adolescentă, știi cum zic :D

Și ar trebui să mai știi că prin Revolut poți face plăți online în siguranță folosind carduri virtuale de unică folosință, precum și plăți în magazine, rapid și convenabil, folosind servicii de plăți precum Google Pay sau Apple Pay.

Revenind la principalul beneficiu pe care ți-l oferă Revolut plus: cumpărăturile tale sunt protejate în caz de furt, deteriorare și retururi, chiar și atunci când politica de returnare nu mai este valabilă. Cu până la 1.000 de Euro pe an. Fă și tu un calcul. 14.99 lei pe lună versus pierderile pe care anumite sincope ale magazinelor ți le-ar putea crea. Căci, până la urmă, despre asta este vorba: despre a calcula cât mai în cunoștință de cauză și de a lua decizia financiară cea mai bună pentru tine. Poți citi – ceea ce îți și recomand – T&C direct în aplicație.

Un alt beneficiu foarte important este că politica de returnare a oricărui produs eligibil cumpărat cu Revolut este extinsă la 90 de zile. Un mare avantaj, desigur. Pentru o mare gamă de produse. Cu mențiunea să verifici de fiecare dată ca respectivul produs să fie eligibil pentru extinderea aceasta.

Unul din preferatele mele pe linie de beneficii Revolut Plus: poți să îți cumperi mai liniștit bilete la evenimente, în cazul în care ceva neprevăzut se întâmplă. Gen concerte mari. De alea interplanetare :)) Căci, dacă se întâmplă ceva neprevăzut și nu mai poți ajunge (ceea ce în perioada asta este ceva la ordinea zilei), banii îți vor fi returnați direct în contul Revolut. Cu mențiunea că se aplică termeni și condiții care pot fi găsiți direct în aplicație.

Toate beneficiile de mai sus le primești la 14.99 lei pe lună. Mie mi se pare un târg foarte bun, ca să îi zic așa. Dar ce îți recomand este să cântărești bine și să iei decizia care ți se potrivește cel mai bine.

Căci eu fix asta am vrut să fac cu acest articol: să îți ofer toate informațiile despre Revolut Plus tocmai ca să poți lua cea mai bună decizie. Restul e la tine în ograda… financiară :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.