Gabriela Constantinescu – cum te simți când părăsești, după 23 de ani, corporația

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Gabriela Constantinescu este specialist în HR. Probabil aceasta este cea mai bună descriere, pe scurt. Pentru că are peste 23 de ani de experiență în domeniu, la nivel înalt și cu mize și mai înalte, ca să zic așa. Sau, mai degrabă, hai să folosim la timpul trecut povestea despre specialista în HR.

Pentru că acum Gabriela este în plin proces de reinventare. Sau de regăsire. Sau de ceva-ire. Știi tu, chestia aia care ni se întâmplă la un moment în viață. Despre care nu știm cum să o definim exact. Dar simțim că se întâmplă. Simțim că ceva din interiorul nostru și-a cerut dreptul să facem niște schimbări.

De aceea am invitat-o pe Gabriela în podcast. Ok, și pentru că a zis doamna mea că ar fi interesant să avem o discuție pe tema asta. Și a avut dreptate :) După cum poți auzi din podcastul cu pricina…

Dacă vrei, Podcastul lui Chinezu poți să îl asculți și pe: Spotify, Apple Podcast, Youtube, SoundCloud sau Libsyn.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)