Ați văzut ce ofertă are Vodafone pentru zona asta de sport la TV? (P)

Zilele trecute am făcut un concurs pe pagina mea de Facebook, premiul fiind un set de obiecte sportive în valoare de 100 de Euro.

Din zona de tenis, pentru că Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport (ia uitați-vă la variantele de pachete).

Întrebarea la care am provocat lumea să răspundă a fost ”Ce meci de tenis ai vrea să vezi în următoarea perioadă?”. Au fost aproape 300 de comentarii.

Îți zic asta nu ca să mă laud că ce mare interactivitate am io pe pagină, ci ca să înțelegi cât de mare este interesul pentru tenisul de pe Eurosport (căci acolo se întâmplă magia maximă, zic, la turneele difuzate acolo).

Eu nu-s mare fan de tenis. Dar am o grămadă de tovarăși care mănâncă acest sport la orice oră. Care au aplicații de tot felul, care își pun remindere pe telefoane la orice oră din zi și din noapte ca să se uite la nuș ce meciuri, care, bref, iubesc sportul ăsta.

Și pentru care Eurosport, prin faptul că difuzează toate turneele de tenis – Grand Slam și circuitul ATP, este aur curat, desigur.

Apropo, vedeți că puteți să vedeți Eurosport 4K în rețeaua UPC, dacă sunteți din Bucuresti, Braila, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Tulcea, Agnita, Brasov, Campeni, Danesti, Gherla, Gheorghieni, Lugoj, Miercurea Ciuc, Nasaud, Orsova, Ploiesti, Sannicolau Mare, Sf Gheorghe, Huedin, Targu Frumos, Turda, Sibiu.

O să fie disponibilă opțiunea asta și în celelalte orașe ale țării, doar să aveți puțintică răbdare, desigur.

Când i-am întrebat pe cei care îmi fac onoarea să mă citească despre emisiunile lor favorite din rețeaua Discovery (care înseamnă Discovery Channel, Eurosport, Travel Channel și TLC), a ieșit o mică nebunie: au fost propuse 66 de emisiuni!

Apropo, toate canalele din portofoliul Discovery disponibile în rețeaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery) sunt incluse și in grila Vodafone TV. Ca să știți dacă aveți nevoie, știți cum zic.

Ei bine, din cele 66 de emisiuni propuse spre a fi incluse în sondajul care să desemneze Top 10 emisiuni de la televiziunile cu pricina, foarte multe sunt de la Eurosport. Ceea ce mie îmi place beton!

Și nu doar că sunt multe, dar atât de diverse. Adică sporturi peste sporturi. Ceea ce este excelent, zic. Bine, in my book, de om care se uită la sport și se simte, măcar din când în când, inspirat să mai facă puțintică mișcare :D

Personalmente, pe locul I în topul meu personal este Premier League. O competiție fascinantă pentru mine, nu doar pentru că meciurile sunt de o mare, mare calitate, ci și pentru ce presupune la nivel de business (este pe locul 4 la nivel de bugete dintre toate competițiile inter-cluburi la nivel mondial), dar și ca nivel de tensiune, dacă vreți.

Spre exemplu, apropo de ultimul motiv, în momentul în care scriu aceste rânduri, între locul 5 din Premier League și locul 15 există o diferență de doar 3 puncte! Ehe, dacă asta nu-i tensiune, atunci când?! :D

Bun, pe scurt, ia vedeți ce ofertă are Vodafone pentru zona asta de sport la TV, poate vă coafează. Căci, nu-i așa, ar fi păcat să ratați spectacolele astea sportive, mai ales dacă ziceți că vă plac cât de cât ceva frumos…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.