Victor Miron – Trai în doi

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Ce vedeți pe coperta acesti cărți este o fotografie cu mine și cu doamna mea. Mă rog, cu doamna mea și cu mine, știți cum zic :D

Am putut să îmi pun ce fotografie am vrut eu pe copertă pentru că aceste este conceptul lui Victor Miron și este unul pe care eu îl consider tare protrivit pentru un cadou. De la ea pentru el și, după caz, de la el pentru ea :D

Procedura este simplă: intrați pe acest link http://vezidetalii.ro/traiindoi, încărcați fotografia pe care o vreți și aia e, așteptați să vă vină cartea prin curier :)

Cartea este una mai de suflețel, așa, că nu știu cum să îi zic altfel :DDar conținutul mergeți la fix, trust me. Sau, în cel mai rău caz (adică dacă cea sau cel căruia îi faceți acest cadou nu e mai pe sentiment, gen), nu are cum să strice :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)