Cât de frumoase sunt aceste semne de carte cusute…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Să ridice mâna sus cei care, atunci când cartea nu vine la pachet cu un semn de carte, folosesc te miri ce pe acest post? Dap, io ridic mâna clar.

Să vă zic ce am folosit pe post de semn de carte în ultima vreme: o chitanță, un bilet de la un meci de rugby, un bilet de la un concert, o bucată dintr-o revistă (o rupsese oricum aia mică), un creion. Căci eu nu îndoi paginile (mor când văd așa ceva!).

Ei bine, acesta fiind comportamentul meu de cititor atroce, am reacționat cu mare simpatie când am văzut că Nicoleta-Claudia Toma a reacționat, la rândul ei, la provocarea mea cu calendarul cu oile. Căci semnele de carte cusute pe care le face sunt foarte, foarte simpatice :)

Așa că am rugat-o pe Nicoleta să îmi scrie câteva rânduri despre ea și despre ce face. Enjoy :) Și, dacă vă place ce face, puteți să o contactați pe facebook.


Am gândit, am realizat si m-am încapățânat să cred în conceptul „Semn în cartea ta în timpurile acestea noi, în care oamenii abandonează pe zi ce trece cartea în forma ei clasică. Nu puțini au fost cei care mi-au spus ca semnul de carte nu mai reprezintă una din necesitățile zilelor în care traim, cu atât mai mult un semn de carte cusut…

Si totuși… aceleași vremuri noi pe care le-am menționat vin la pachet cu un apetit nesperat pentru vechi, tradiție, origine si autentic, iar eu încerc sa surprind acest întreg și complex univers în micul semn de carte pe care îl realizez.

Un semn de carte care spre uimirea pesimiștilor a început sa însoțească din ce în ce mai multi oameni în aventurile prin care-i poartă lectura.

Da, îmi ia câteva ore bune sa cos unul, dar nu regret nici o secundă din timpul astfel investit. Discut cu cel ce îl vrea sa-i fie semn în carte despre simbolistica motivelor tradiționale cusute pe el, culori, apartenența modelului și astfel îi scriu clientului o poveste cu acul pe pânză de care nu se va despărți probabil niciodată.

Așa îmi place să cred !

Si de asemenea mai cred în importanta punerii in valoare a acestui accesoriu prin legarea lui directă de unicitatea, bogăția și frumusețea motivelor tradiționale ce se regasesc in spațiul românesc.

Ma numesc Nicoleta-Claudia Toma și mi-am propus sa readuc la viață Semnul din cartea ta.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cât de frumoase sunt aceste semne de carte cusute…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)