Cum poți ajunge pe blogul meu cu vreo 30 de lei (plus niște taxe)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Nu am mai tras la sorți. Nu m-a lăsat sufletul :) Așa că toți cei peste 20 de inimoși care au cumpărat calendare vor ajunge pe blogul meu. Respect!


Chestiunea este în felul următor (v-o zic pe scurt, căci avem treabă!):

Cine cumpără acest foarte fain calendar cu oi are șanse să ajungă pe blogul meu.

Să le luăm pe rând.

Calendarul este cu oi. Da, cu oi de alea care behăie, ne dau lână și lapte (de carne nu zic, din respect pentru cei minim lacto-vegetarieni). Care idee cu oi a venit de la celebra campanie cu oaia a lui Daea, de la care a venit – de un firesc absolut, firește – ideea ”Alege O aia”.

Care-i ideea campaniei? Adică pentru ce se strâng banii din calendare: pentru educația ecologică pentru copiii din comuna Mercheasa, un loc special, pentru ca acolo există un gorun de 900 de ani! Mi-a plăcut atât de mult acest obiectiv încât am luat două decizii 1. să lansez acest concurs 2. să îmi propun ca anul acesta să ajung acolo, că e musai să văd așa ceva.

Calendarul costă 30 de lei (donație minimă, desigur, nimeni nu vă obligă să nu dați mai mult). Cu mențiunea că taxele de transport tot voi le plătiți.

Pentru a intra în posesia calendarului, pasul 1 este să virați suma de 30 lei (again, donație minimă) în contul ProPark Fundația pentru Arii Protejate (Cont Unicredit RO64BACX0000001087148005), cu mențiunea „donatie activitati de educatie ecologica”, după care să dați un mesaj cu confirmarea donației, în care să vă ziceți și adresa unde vreți să vă fie livrat calendarul.

Cum puteți ajunge pe blogul meu cu ajutorul oilor

Pasul 1. Cumpărați/donați conform instrucțiunilor de mai sus, până pe data de 31 ianuarie, ora 23.59.

Pasul 2. Îmi dați un mesaj pe cristi @kooperativa.ro cu confirmarea donației. Pe data de 1 februarie, o să fac o tragere la sorți dintre toți cei care au cumpărat și voi alege 5 fericiți câștigători, cu care să trecem la punctul 3 de mai jos. Mică paranteză: experiența din anii trecuți îmi spune că nu o să mă opresc la 5 pentru simplul motiv că o să îmi placă foarte tare de unii dintre voi încât o să vă dau un fel de wild-card, gen :D

Pasul 3. Negociem cu ce să apăreți. Îmi permit să vă recomand să alegeți dintre interviu, prezentare de produs, prezentare de companie, un comunicat de presă etc. Dar nu suntem limitați la acestea, desigur. Cu mențiunea că îmi rezerv dreptul să refuz anumite colaborări care nu sunt conforme cu niște principii universal valabile sau cu ale mele proprii și personale, la fel de valabile.

Și, ca să vă fac poftă, cum ar veni, ia uitați-vă la ele cât sunt de faine. Ele, oile. Însele :D

Povestea calendarului (copy/paste de pe pagina proiectului)

Calendarul “Plai cu Oi” prezintă cele mai “plăcute” oi din turma de 100, oi venite de peste mări și tări (Mongolia, Peru, Mexic, Georgia, Portugalia, Croația, Bulgaria, Anglia, Polonia, România, Ungaria, Slovenia, Islanda, Irlanda, Italia, Spania, Cehia, Germania, Scoția, Austria, Italia, Slovacia, Norvegia, Finlanda, America, Chile). Fiecare o aie are o poveste soptită Laurelor și Mihaelei de la ProPark.

Aceste minunate făpturi au trecut printr-o sedința foto cu Csiszar Barna și Andrei Tănăsie, au aterizat pe o pagină de Facebook dedicată și în urma voturilor au fost selectate pentru a deveni “vedetele” calendarului “Plai cu Oi” conceput de Mihai Donea de la Dfine Design.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cum poți ajunge pe blogul meu cu vreo 30 de lei (plus niște taxe)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)