Asaltul Lupilor – cursa de 5 km cu obstacole și noroi. Te bagi?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre Asaltul Lupilor auzisem așa, adiacent. Dar și de aia e faină viața asta de blogger. Căci uneori lansezi o provocarea și apar tot felul de oportunități faine de a cunoaște oameni, isprăvi și locuri. Fix cum s-a întâmplat acum. Căci eu am lansat provocarea cu calendarul cu oi, iar unul dintre cei care au reacționat a fost Christian Nistor. Care mi-a povestit despre Asaltul Lupilor.

Cum mă știți așa mai aplicat, fix așa vă zic și eu mai jos, cam cum v-ați putea băgă USBul (pardon my French) în această ispravă foarte faină, despre care vă dau informațiile în mare, dacă vreți să știți mai multe băgați mail direct la Christian.Nistor at asaltullupilor.ro, vă zice tot ce aveți nevoie.

Asaltul Lupilor 2018 va avea loc cel mai probabil pe 17 iunie, la Extrem Parc (dar stați pe aproape pentru confirmarea finală). Ca să fie clar din start asta. Gen dacă sunt fotografi printre voi, apoi să vă puneți în calendar data, căci ar putea ieși niște fotografii beton.

Dar care-i faza cu competiția asta, măi omule?!” ați putea întreba pe bună dreptate. Așa, pe scurt: noroi, obstacole, competiție, distracție. Ia luați filmul de mai jos să vă lămuriți, că degeaba îmi răcesc io tastatura, altfel se vede filmul!

Cum puteți ajuta Asaltul Lupilor ca sponsor

Ideea cu competiția asta este că te distrezi maxim. E greu, nu-i vorbă, adică nu e ca o plimbare scurtă în parc, după care te arunci la vreo 2 beri la o terasă. Dar tocmai de aceea ar fi atractiv și cu potențial pentru un brand ale cărui valori se pupă fix cu ce oferă Asaltul Lupior: fun și determinare. Sau ceva de genul, v-ați prins, sunteți profesioniști în d-astea :D

Puteți să fiți parteneri cu mai multe pachete, dintre care cel mai simpatic mi se pare să îți denumești obstacolul cu brandul (puteți alege din vreo 20 de astfel de opreliști distractive). Ce foto-oportunități ar fi acolea, numa zic :D

Dați un mail la Christian.Nistor at asaltullupilor.ro dacă vă interesează.

Cum puteți ajuta ca susținător

Simplu, dragilor, simplu! Aveți pagina lor de facebook, aveți siteul, aveți o grămadă de conținut pe care îl puteți distribui. De ce să susțineți inițiativa? Hai să vă zic așa: 1. pentru că e faină și atunci când distribuiți ceva fain sunteți și voi faini 2. pentru că unii dintre prietenii și amicii voștri ar vrea să știe despre ea și să se înscrie 3. pentru că ajutați o inițiativă românească, iar asta trebuie să conteze, este? :)

Cum te poți înscrie

Puteți să vă faceți echipă sau puteți să vă înscrieți individual. Adevărul că e fain să îți faci echipă la așa ceva, o haită ca să fim pe brandul evenimentului. Dacă sunteți în zona de HR poate vă vin idei cu ocazia asta. Sau dacă aveți o gașcă faină în departament, la birou sau pur și simplu sunteți o gașcă de prieteni, ia vedeți ce și cum, poate vă oferiți o distracție în gașcă.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Asaltul Lupilor – cursa de 5 km cu obstacole și noroi. Te bagi?”

  1. Asaltul Lupilor este cea mai mare cursa cu obstacole din Romania – nu ne speriem prea repede.
   Video-ul la care faceti referire apartine unui participant de la editia I. (cursa este necronomerata, fiecare o abordeaza in functie de conditia fizica).
   Aveti aici un scurt video de la eveniment – https://youtu.be/USUmMltB_p8
   Da, aveti dreptate, in comparatie cu alte curse internationale suntem la inceput, inregistram doar 1600 de participanti si 500 de copii la linia de start si da, acolo ne dorim si noi sa ajungem, insa momentan suntem singuri pe acest drum, inca nu avem sponsorii cursei mentionate de dvs :)
   Va asteptam la start.

   1. Ma refeream la participanti, imi inchipui ca dvs nu sunteti usor de speriat ;-)
    Felicitari pentru initiativa, inca o data, si la cat mai multi participanti (si sponsori!) in fiecare an!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)