BMan.ro – prețuri ok, consultanță telefonică, produse cum arată în poză

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu BMan.ro am interacționat la începuturi scurt, dar decisiv, ca să zic așa. Adică, în urmă cu ceva vreme, am primit pe mail o propunere/provocare, ceva gen ”pui pariu că produsele pe care le comanzi ajung la tine și arată fix așa cum arată în pozele de pe site?”. Mi s-a părut atât de șuie propunerea încât am acceptat să verific dacă e așa cum zic ei.

Mi-am comandat trei pulovere (că a zis doamna mea că bate vântul la mine în dulap pe zona asta). Mi-au venit a doua zi. Le-am pus pe mine, arătau beton (well, cu un asemenea corp de Adonis căzut în Liga 3… :D). M-am uitat la pozele de pe site. Practic arătau fix la fel, poza de pe site cu puloverul de pe mine. Bine, că doar nu se băgau cei de la BMan.ro în așa ceva fără să fie acoperiți, nu? :))

Ce mi-a plăcut la ei a fost că imediat după ce am făcut comanda m-au sunat să mă întrebe ce înălțime am, ce greutate am. Și apoi mi-au făcut o recomandare, nu mai știu exact, să îmi iau măsura M nu L sau ceva de genul, că o să mi se potrivească mai bine. Au avut dreptate, again. Căci măsura recomandată de ei mi-am venit la marele fix.

Bine, unul din pulovere a fost instant rechiziționat de Alex al meu, pentru că semăna cu culoarea nu știu cărei case din Harry Potter (sau ceva de genul) și îl văd că îl poartă mai mereu când povestim cu el pe FaceTime (e în Londra, la facultate minunatul cu pricina :D). Și zice că e bun materialul și că se comportă bine la spălat în mașinile alea cu fise unde spală el, adică e mulțumit de pulover, pe scurt.

Vă zic lucrurile astea pentru că el este muuuuult mai atent decât mine la haine și la ținută și la de astea (io și uit ce haine am, de trebe doamna să îmi aduc aminte, parol… :D), așa că e mai bine să îl credeți pe el, nu pe mine. Ce pot să vă spun în nume propriu este că și eu sunt mulțumit de produsele pe care le-am cumpărat de pe BMan.ro.

Între timp am mai cumpărat de pe BMan.ro lucruri, au cumpărat și ai mei (as in prietenii care au văzut că am zis la un moment dat ceva despre site; plus niște amici 2.0 care au confirmat că și la ei 1. au ajuns produsele din poză 2. au fost sunați cu recomandări de mărimi și alte alea). De aia am zis că merită să vă zic despre acest site. Pe sistem de dacă mie mi-a plăcut și și altora poate o să vă placă și vouă.

Legat de prețurile de acolo, io nu mă pricep. Dar ceilalți zic că sunt absolut ok. Judecați voi, cum ziceam, nu mă pricep, nu mă bag. Vă mai zic doar că au tot felul de oferte și de promoții și de vouchere și de chestii gen ”Ținuta zilei” și că știu asta pentru că m-am abonat la newsletterul lor, ceea ce vă recomand să faceți dacă sunteți interesați de astfel de chestiuni, nu de alta dar așa puteți să aflați repede și customizat (mă refer în special la reducerile cu care o să vă lovească) despre ofertele lor.

Cam atât, să fiți iubiți! Dar numai dacă meritați :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “BMan.ro – prețuri ok, consultanță telefonică, produse cum arată în poză”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)