Mohi Younes de la Phoenix Entertainment #VeryNașpa

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mohi Younes de la Phoenix Entertainment este primul ”păcătos” despre care vreau să vă spun în secțiunea #VeryNașpa. Un tip simpatic, la o adică, în sensul că este chiar amuzant să stai de vorbă cu el. Și care, cumva, te înfășoară într-un șirag colorat de povești, proiecte și inițiative, de la finalul discuției nu mai știi exact ce vrea cu tine și de ce, dar ești de acord să o faci. Este o artă și asta, desigur.

Ce nu este deloc o artă este să bați contractual palma pe ceva, iar tipul ăsta simpatic de la Phoenix Entertainment să nu se țină de cuvânt. Discuția aplicată în cauză este o factură pentru un serviciu prestat în aprilie, neplătită nici până în ziua de azi.

Suma este irelavantă, absolut irelavantă. Ehe, voi să fiți sănătoși câți bani am pierdut eu de 15 ani de când o ard în atreprenoriat. Faze de astea vin la pachet, nu ai ce să îi faci. Mergem înainte.

Principiul de bază este, însă, unul fundamental: am bătut palma pe ceva, trebuie amândoi să respectăm. Bine, și aici pot apărea o grămadă de neprevăzute, care să strice relația și care să facă din onorantul gest al strânsului mâinilor ceva caduc.

Problema, din punctul meu de vedere este întreaga desfășurare a relației, cu nerăspuns la mailuri și la telefoane, cu schimbat adresa fără să anunțe, iar când dădea domnul să răspundă, venea cu promisiuni că o să fie bine să nu fie rău, de astea, știți voi, tot tacâmul. Nașpa adică. Very nașpa.

Aveți grijă, deci, pe viitor când lucrați cu Phoenix Entertainment. Acesta este rostul acestei atenționări, să aveți grijă când negociați ceva cu ei. Căci, probabilistic vorbind (nu că știu și din piață, desigur), ce am pățit și ce pățesc eu acum cu ei vi s-ar putea întâmpla și vouă.

Ne dorim, așadar, îndreptarea păcătosului Mohi Younes, nu pedepsirea lui. Păcatul lui: nerespectarea clauzei de plată.

Stați pe aproape pentru următoarele episoade din această serie. Căci, din nefericire, am subiecte…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Mohi Younes de la Phoenix Entertainment #VeryNașpa”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)