Mohi Younes de la Phoenix Entertainment #VeryNașpa

Mohi Younes de la Phoenix Entertainment este primul ”păcătos” despre care vreau să vă spun în secțiunea #VeryNașpa. Un tip simpatic, la o adică, în sensul că este chiar amuzant să stai de vorbă cu el. Și care, cumva, te înfășoară într-un șirag colorat de povești, proiecte și inițiative, de la finalul discuției nu mai știi exact ce vrea cu tine și de ce, dar ești de acord să o faci. Este o artă și asta, desigur.

Ce nu este deloc o artă este să bați contractual palma pe ceva, iar tipul ăsta simpatic de la Phoenix Entertainment să nu se țină de cuvânt. Discuția aplicată în cauză este o factură pentru un serviciu prestat în aprilie, neplătită nici până în ziua de azi.

Suma este irelavantă, absolut irelavantă. Ehe, voi să fiți sănătoși câți bani am pierdut eu de 15 ani de când o ard în atreprenoriat. Faze de astea vin la pachet, nu ai ce să îi faci. Mergem înainte.

Principiul de bază este, însă, unul fundamental: am bătut palma pe ceva, trebuie amândoi să respectăm. Bine, și aici pot apărea o grămadă de neprevăzute, care să strice relația și care să facă din onorantul gest al strânsului mâinilor ceva caduc.

Problema, din punctul meu de vedere este întreaga desfășurare a relației, cu nerăspuns la mailuri și la telefoane, cu schimbat adresa fără să anunțe, iar când dădea domnul să răspundă, venea cu promisiuni că o să fie bine să nu fie rău, de astea, știți voi, tot tacâmul. Nașpa adică. Very nașpa.

Aveți grijă, deci, pe viitor când lucrați cu Phoenix Entertainment. Acesta este rostul acestei atenționări, să aveți grijă când negociați ceva cu ei. Căci, probabilistic vorbind (nu că știu și din piață, desigur), ce am pățit și ce pățesc eu acum cu ei vi s-ar putea întâmpla și vouă.

Ne dorim, așadar, îndreptarea păcătosului Mohi Younes, nu pedepsirea lui. Păcatul lui: nerespectarea clauzei de plată.

Stați pe aproape pentru următoarele episoade din această serie. Căci, din nefericire, am subiecte…

5 comentarii la “Mohi Younes de la Phoenix Entertainment #VeryNașpa

 1. Marius Lucian Matache Reply

  Astept sa vad reactia lor, cu mare interes, ca de, sunt din industria mea

 2. Costea Reply

  Salut! Firma noastră are de recuperat 600 de lei pentru servicii de transport. Lista este lungă..

 3. ionut Reply

  hop si eu. 12500 lei pe servicii de productie. din mai

 4. Razvan Reply

  Se pare ca e o practica curenta: https://galateni.net/forum/topic/13868-trupa-phoenix-a-uitat-sa-si-plateasca-hotelul-la-galati/ — 3300 lei platiti doar dupa ce a intervenit presa
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.teparul.ro/tepari_Bucuresti&gws_rd=cr&dcr=0&ei=WiYyWreFBMz1kwWR3rO4Cg — 620 lei pentru servicii de transport
  ca sa nu mai trecem https://cetin.ro/cronica-unui-festival-rock-ratat/
  Dar cel mai probabil le stii si tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.