Vodafone România + Titi Aur = 4.5G

Să vă ”traduc” titlul: Vodafone România a lansat Supernet™4.5G prin jocul „RaceReady Vodafone”, în care oricine poate să intre în competiție cu Titi Aur. Să le luăm pe rând.

Supernet™4.5G de la Vodafone România, rețea proaspăt lansata, oferă optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime de bandă mai mare. Oficial, Supernet™ 4.5G este prima rețea mobilă care a demonstrat viteze în jurul valorii de 800Mbps utilizând un smartphone lansat comercial.

Ce înseamnă asta pentru noi? Eu văd lucrurile așa: orice ”upgrade” în serviciile de care beneficiem merită salutat și – poate mai important! – folosit ca atare. Adică, really, dacă tot ne este oferit, hai să scoatem untul din el! :D 800Mbps, atât vă zic, restul înțelegeți voi.

Pe lângă 4.5G și 800Mbps, Vodafone România mai vine cu o chestie foarte faină. Tot pe tehnologie, desigur, dar mai pe partea de corazon, dacă vreți. Și de fun. Adică jocul mobil „RaceReady Vodafone”, care oferă lecții de condus defensiv pe Transfărăgășan pentru toți utilizatorii.

Împotriva cui concurează cei care își descarcă aplicația și intră în cursă: campionul de raliu Titi Aur. Aveți mai jos spotul campaniei, ca să înțelegeți despre ce este vorba. Eu am urmat cursurile Academiei Titi Aur și pot să vă spun că ce am învățat despre șoferie a fost aur curat!

Campania este construită în jurul mesajului „Rețeaua ta de viitor te susține cu viteză și securitate pentru experiențe de ultimă generație. Hai să ne bucurăm împreună de viitor. Ready?”.Jocul „RaceReady Vodafone” este disponibil gratuit pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare iOS și Android.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)