Chivas Venture caută antreprenori sociali pe care să îi ducă la Oxford!

Chivas Venture este una din cele mai mari șanse pe care pot să o aibă antreprenorii sociali din România. Ca să o zic direct, dincolo de tehnicalități. Sigur că este o competiție globală, dar tocmai de aceea declinarea acestei competiții mondiale la nivel de România poate reprezenta ACEA ȘANSĂ pentru unii dintre antreprenorii noștri sociali.

De aceea, înainte de a vă spune mai departe despre această competiție, vă rog eu frumos să vă gândiți că ați putea fi acea sau acel care îi oferă unui antreprenor social această șansă unică, pentru care s-ar putea să vă fie recunoscător toată viața. Sau, pe cale probabilistică, chiar dacă nu știți un antreprenor social, s-ar putea să îl știe prietenul vostru, așa că dați mai departe acest mesaj, nu se știe niciodată cât de mult bine puteți face cu un simplu share sau cu un simplu forward!

Ce primește antreprenorul social de la Chivas Venture

Primul pas este ca antreprenorii sociali să își înscrie proiectul pe TheVenture.com până pe 30 octombrie. Acesta este obiectivul principal în acest moment, să înscrie proiectul în competiție. Dintre toate proiectele înscrise pe siteul competiției, vor fi alese 10 proiecte, care vor fi invitate să participe la o sesiune de pitch pe 23 noiembrie 2017.

Chivas Venture

În urma acestei sesiuni, vor fi selectați cinci finaliști, care vor primi stagii de pregătire și consiliere personalizată, alături de participarea în programul de antreprenoriat BusinessDrive, susținut de Marius Ghenea (recomand, eu l-am urmat și m-a ajutat mult!). De asemenea cei cinci vor intra într-o competiție pentru premiul de 5.000 de euro.

Cei care vă spuneți în barbă că nu prea aveți șanse (un mindset de care musai, musai să scăpați), de unde știți până nu încercați? De unde știți că proiectul vostru nu este chiar acel proiect așteptat de organizatori pentru a-l trimite mai departe în lume? Și, în plus, doar simpla participare poate fi o experiență care vă îmbogățește ca antreprenor social, iar așa ceva este de multe ori aur curat :)

În etapa globală, care o să aibă loc în primăvara lui 2018, cei calificați vor primi experiența unui accelerator de business, unde, timp de o săptămână, va participa la un program de mentorat dezvoltat în colaborare cu Centrul Skoll pentru Antreprenoriat Social de la Universitatea Oxford, precum și participarea la pitch-ul final, unde pot primi 200.000 de Euro la votul publicului și o parte din suma de 800.000 de Euro din partea juriului internațional!

Cine sunt mentorii români la Chivas Venture

Toți cei 5 antreprenori finaliști vor participa la o sesiune de mentorat organizată de Chivas Venture. Finaliștii își vor demonstra abilitățile de business în cadrul a 4 probe, câștigător fiind desemnat acela care va reuși să convingă juriul că merită să reprezinte România la etapa globală.

George Buhnici, realizator iLikeIT, emisiune TV săptămânală care prezintă noutăți din tehnologie, și Owner Cavaleria.ro, un proiect inovator pe piața de publishing din România;

Marius Ghenea, expert în domeniul antreprenoriatului și cel care a pus bazele companiilor Flamingo și FIT Distribution, fiind în prezent coordonatorul investițiilor unor fonduri de Venture Capital ale 3TS Capital Partners pentru Europa Centrala și de Est;

Khaled Almezayen, antreprenor social și câștigător al ediției locale Chivas Venture 2017 cu proiectul SOWAT, un start-up cu impact social dezvoltat în România și scalabil la nivel global.

Tudor Furir, Directorul General al Pernod Ricard România și Republica Moldova, fiind considerat unul dintre cei mai experimentați executivi români și având o experiență de peste 20 de ani în cadrul unor companii renumite precum Coca Cola, Mars și, din 2005, Pernod Ricard.

Vă las și cu îndemnul filmat la a spune cât mai multor oameni despre Chivas Venture. Căci nu se știe niciodată pe cine ajutați doar cu un simplu share :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Chivas Venture caută antreprenori sociali pe care să îi ducă la Oxford!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.