Știți că a apărut Monopoly Super Mario în limba română?

Cum știu să sunt mulți fani Monopoly în zonă, am zis să vă anunț că a apărut ediția Monopoly Super Mario în limba română. Care este super simpatică, după cum puteți vedea în filmul de mai jos, un fel de unboxing, pe care l-am făcut în premieră, așa de nerăbdător eram să văd cum arată noul joc :))

Oficial, jocul se numește Monopoly Gamer și reprezintă o colaborare între Nintendo și Hasbro. Ce aduce nou față de jocul clasic de Monopoly este – țineți-vă bine… – schimbarea regulilor de joc (aceleași de 80 de ani!) :D

Dap, asta este chiar o mare provocare, sunt foarte curios cum o să reacționeze fanii. Schimbarea înseamnă așa: cu noii pioni inspirați de cele mai populare personaje Mario, fanii își vor alege puterea și se vor lupta pentru a strânge cele mai multe monede și a obține cel mai bun scor.

Printre schimbările pe care le aduce Monopoly Gamer sunt cardurile de șansă, care vor fi înlocuite cu provocări și puteri pentru jucători, iar pionii vor fi personaje precum Mario, Luigi și Prințesa Peach. Pe lângă aceștia mai pot fi colecționate separat și alte personaje, fiecare cu abilități unice, precum Fire Mario, Luigi sau Rosalina.

Apropo de Monopoly, știți că Bucureștiul a ajuns pe harta lui, da? :)

Acestea fiind spuse, vă urez spor la joc!

2 comentarii la “Știți că a apărut Monopoly Super Mario în limba română?

  1. Irina Reply

    Super tare, mulțumesc de informație, dar de unde îl pot achiziționa?
    Abia aștept sa înceapă lupta în familie. :)

    • Cristian China-Birta Reply

      Ar trebui să fie în magazine deja! Adică în magazinele Hasbro sigur îl găsiți :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.