Știți că a apărut Monopoly Super Mario în limba română?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum știu să sunt mulți fani Monopoly în zonă, am zis să vă anunț că a apărut ediția Monopoly Super Mario în limba română. Care este super simpatică, după cum puteți vedea în filmul de mai jos, un fel de unboxing, pe care l-am făcut în premieră, așa de nerăbdător eram să văd cum arată noul joc :))

Oficial, jocul se numește Monopoly Gamer și reprezintă o colaborare între Nintendo și Hasbro. Ce aduce nou față de jocul clasic de Monopoly este – țineți-vă bine… – schimbarea regulilor de joc (aceleași de 80 de ani!) :D

Dap, asta este chiar o mare provocare, sunt foarte curios cum o să reacționeze fanii. Schimbarea înseamnă așa: cu noii pioni inspirați de cele mai populare personaje Mario, fanii își vor alege puterea și se vor lupta pentru a strânge cele mai multe monede și a obține cel mai bun scor.

Printre schimbările pe care le aduce Monopoly Gamer sunt cardurile de șansă, care vor fi înlocuite cu provocări și puteri pentru jucători, iar pionii vor fi personaje precum Mario, Luigi și Prințesa Peach. Pe lângă aceștia mai pot fi colecționate separat și alte personaje, fiecare cu abilități unice, precum Fire Mario, Luigi sau Rosalina.

Apropo de Monopoly, știți că Bucureștiul a ajuns pe harta lui, da? :)

Acestea fiind spuse, vă urez spor la joc!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Știți că a apărut Monopoly Super Mario în limba română?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)