Bucureștiul a ajuns pe harta Monopoly. Ieeei!

Acum (deja multe) luni, scriam unul dintre primele mele articole pe cristianchinabirta.ro. Și era despre cum va avea România un loc pe harta Monopoly.

Firește că în prezent, când aflu că Bucureștiul a surclasat Parisul Mare (dacă îmi permiteți) și că este pe lista celor mai îndrăgite 25 de orașe din lume, mă bucur tare. Jubilez, de fapt. :D

Iată și dovezile:

Micul Paris a surclasat de această dată Parisul și este în top 25 cele mai populare orașe din lume! Astfel și-a găsit un nou loc pe harta lumii, având acum vecini precum Hong Kong, Lima, Lisabona sau Istanbul! Mogulul Mr. Monopoly și fanii jocului au reorganizat harta mapamondului și au plasat 24 dintre cele mai populare orașe din lume, printre care și Bucureștiul reprezentat de Aeroportul Henri Coandă, pe tabla jocului Monopoly Here & Now.

Mulțumită voturilor românilor de pretutindeni, Aeroportul Henri Coandă a câștigat un loc în ediția internațională a Monopoly Here & Now, deși în competiție au fost înscrise 80 de orașe din întreaga lume. Capitala României s-a situat între primele 25, cumulând un număr mai mare de voturi decât destinații precum Los Angeles, Berlin, Praga, Paris, Barcelona sau Rio de Janeiro.

În noua ediție a îndrăgitului joc de tranzacții imobiliare, coloratele cartiere de pe tabla de joc au fost înlocuite de orașe reprezentative din întreaga lume. Acestea au fost alese în urma unei campanii internaționale de votare, lansate de producătorul Hasbro, prin care fanii jocului au putut desemna cele mai apreciate 24 de orașe.

Ei? Ce spuneți despre aceasta, dragilor?

unnamed (8)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4200 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4200 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)