Haideți să ne bucurăm pentru elevii de la Clasa Tehnică din Urlați :)

Later edit: Clasa a fost construită. O bucurie maximă pentru elevi! Dar, recunosc, și pentru mine :) Respect pentru toți cei implicați!


Vin cu vești bune. Pentru că, trag nădejde, și voi sunteți din categoria de oameni pe care o veste bună îi bucură și care, atunci când aud că se întâmplă și lucruri faine pe la noi prin țară, zâmbesc agale, cu mulțumire :)

Țineți minte că v-am spus despre elevii de la Clasa Tehnică din cadrul Liceului Teoretic Brâncoveanu Vodă din Urlați, care au reușit să nu își întrerupă cursurile pentru că cei de la Procter and Gamble le-au oferit o soluție provizorie, un container (nu găsesc alt cuvânt, dar ăsta nu face dreptate spațiului, serios…) dotat cu toate utilitățile? Ei bine, gata cu soluțiile improvizate! Pentru că s-a început lucrul la clasa permanentă, dacă vreți, pentru acești elevi.

Că s-a început construcția acestui spațiu este o veste bună în sine. Dar când ”asezonăm” această informație și cu minunații voluntari, cei mai mulți chiar din cadrul companiei Procter and Gamble (80 de oameni!), coordonați de Habitat For Humanity, ei bine, zâmbetul inițial răsare mai larg și unii dintre noi simțim un ”mulțumesc” spus din suflet acestor frumoși oameni, care au decis că merită să își ofere timpul și resursele pentru ca tinerii din Urlați să poată învăța în condiții mult mai bune. Respect!

Clasa Tehnică va fi dotată cu tot ce este nevoie – mobilier, aparatură, materiale didactice – prin fonduri din partea Procter and Gamble. Iar partea de pregătire teoretică din cadrul școlii va fi pusă la lucru, dacă vreți, în cadrul stagiilor de practică la fabrica din localitate a companiei. Despre cât de importantă este oportunitatea să aplici practic, în producție, ce ai învățat pe băncile școlii nu are rostă să vorbim, căci este evidentă chestiunea. Ca să nu mai vorbim de faptul că, după terminarea studiilor, există mari șanse ca tinerii să fie angajați chiar în fabrica din localitate.

Ca să înțelegeți un pic în context de ce este extrem de importantă această clasă, până acum, un elev care dorea să urmeze studii tehnice era nevoit să meargă la Ploiești, cel mai apropiat oraș din zonă. Așa, cu noua sală de clasă, copiii din Urlați pot învăța la ei acasă. Iar asta, dragilor, este mare, mare lucru!

V-aș ruga să vă uitați și la materialul pe care l-am scris despre cât de importantă este fabrica Procter and Gamble pentru comunitatea din Urlați și despre cât de bună este legătura dintre oamenii din comunitate și fabrică. Pentru a înțelege de ce proiectul cu construcția școlii nu este altceva decât continuarea unei implicări serioase și de substanță a companiei în comunitate, motiv pentru care chiar merită felicitări.

Aflu că autoritățile locale și conducerea Liceului teoretic din Urlaţi au fost foarte deschise spre colaborarea cu companie, așa că le adresez, și din partea mea, mulțumiri că, împreună, au făcut un lucru bun, frumos, minunat :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.