The Clickbait Era, tema acestei ediții a Congresului National al Studenților la Comunicare (CNSC)

Congresul National al Studenților la Comunicare (CNSC) este un eveniment anual marca PRIME pentru studenti, organizat de studenti, care se remarca prin complexitatea cu care abordeaza teme noi din domeniul comunicarii si care le ofera participantilor o experienta completa de invatare. In fiecare an sunt alaturi de noi la eveniment, aproximativ 200 de participanti, care vin din mai multe orase ale Romaniei.

Evenimentul va avea loc in perioada 6-7 aprilie 2017, anul acesta fiind cea de-a 14-a editie, iar tema este The Clickbait Era. Locatia Congresului este fosta Universitate Lumina, actualul Liceu Teoretic International de Informatica Bucuresti.

În cadrul evenimentului se vor prezenta tehnicile si strategiile utilizate de branduri pentru atrage atentia publicului lor tinta. Se vor analiza atat conceptele de clickbait si newsjacking, cat si importanta fotografiei comerciale in publicitate.

Clickbait se caracterizeaza printr-un titlu extrem de ispititor cu un hyperlink care, atunci cand a fost accesat, dezvaluie un site care are un continut mai putin interesant decat titlul, in timp ce newsjacking-ul, presupune alinierea unui brand cu un eveniment curent, cu scopul de a atrage atentia prin media si de a creste vizibilitatea acestuia.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)