Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Catalogul de neturi: lumeamare.ro

Aşa, de luni, hai să reluăm analiza (ştiu, e mult spus, da’ nu am găsit alt cuvânt) unor siteuri din ciclul Catalogul de neturi. Şi vă propun să facem acest lucru împreună pentru că, mă ştiţi, sunt fan declarat al principiului mai multe minţi, mai multă deşteptăciune. Sau, în unele cazuri, asta înseamnă că greşim împreună, ceea ce, trebuie să recunoaşteţi, are savoarea sa :)

lumeamare.ro. Un site de travelling care mie îmi place. În primul rând mă coafează cum e scris, stilul în care sunt povestite călătoriile şi impresiile din diverse locuri sau chiar simple recenzii de carte. Plus că sunt pe acolo nişte bucăţi fotografice excelente. Ca design, îmi ştiţi mie dâcurile, îmi place că e aerisit şi că vezi categoriile şi cum e împărţit foarte clar. Deci, ca să nu vă reţin, ca şi conţinut, siteul primeşte fără probleme notă de trecere de la mine :)

Mai trebuie menţionat, aşa pe final, şi concursul pe care l-a pornit acum siteul, în colaborare cu Green Tea, detalii vedeţi mai jos.

Hai că vă aştept cu păreri despre site mult mai pertinente decât ale mele :))

2 comentarii la “Catalogul de neturi: lumeamare.ro

 1. A.Dragos Reply

  Am citit acum din el si mi se pare destul de reusit, in sensul ca se scrie foarte frumos, se adauga fotografii, si sunt pareri subiective ceea ce e bine. De multe ori la siteuri in genul obiectivitatea e pe primul loc, insa nu e atat de bine…:)

 2. LumeaMare Reply

  Ce surpriza placuta!

  Ideea este buna, chiar as vrea pareri obiective. E adevarat, continutul sitului e subiectiv si asa ne propunem sa ramana :D

  In schimb simt ca mai am multe de invatat asa ca apreciez orice fel de feedback, bun, rau, obiectiv, subiectiv…

  Multumesc mult pentru tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.