Intră pe acest link și poți câștiga o bicicleta Pegas, într-un concurs organizat de BCR.

Haj Bhania, unul dintre cei mai renumiti antrenori europeni de baschet adaptat, vine în România

Cu sustinerea FAN Courier, ASP Oradea va organiza, in perioada 20-23 aprilie 2017, Clinicul International de baschet in fotoliu rulant.

Cu aceasta ocazie la Oradea va fi prezent Haj Bhania, unul dintre cei mai renumiti antrenori europeni de baschet adaptat, antrenor principal al echipei masculine de baschet adaptat a Marii Britanii, Campioana europeana si medaliata cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio care vine pentru a doua oara in Romania, la invitatia echipei ASP Oradea pentru a conduce Clinicul International de baschet adaptat pentru antrenori si jucatori.

La eveniment vor lua parte jucatori si antrenori de baschet in fotoliu rulant din Germania si Albania. Partener este Universitatea din Oradea – Departamentul de Educatie Fizica, Sport si Kinetoterapie.

Haj Bhania antrenează de peste 16 ani în Marea Britanie, deținand poziții de antrenor de la echipe de juniori pana la cele de seniori, fiind și o perioada de timp managerul programului de performanță in baschetul adaptat. Este implicat, de asemenea, in cursuri de perfectionare pentru antrenori de baschet in fotoliu rulant. Haj Bhania a mai fost oaspete de onoare la Oradea in 2009 cand a asistat la ediția de atunci a TIBFR ‘Maria’ in calitate de observator al federației europene, IWBF Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: