Haj Bhania, unul dintre cei mai renumiti antrenori europeni de baschet adaptat, vine în România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu sustinerea FAN Courier, ASP Oradea va organiza, in perioada 20-23 aprilie 2017, Clinicul International de baschet in fotoliu rulant.

Cu aceasta ocazie la Oradea va fi prezent Haj Bhania, unul dintre cei mai renumiti antrenori europeni de baschet adaptat, antrenor principal al echipei masculine de baschet adaptat a Marii Britanii, Campioana europeana si medaliata cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio care vine pentru a doua oara in Romania, la invitatia echipei ASP Oradea pentru a conduce Clinicul International de baschet adaptat pentru antrenori si jucatori.

La eveniment vor lua parte jucatori si antrenori de baschet in fotoliu rulant din Germania si Albania. Partener este Universitatea din Oradea – Departamentul de Educatie Fizica, Sport si Kinetoterapie.

Haj Bhania antrenează de peste 16 ani în Marea Britanie, deținand poziții de antrenor de la echipe de juniori pana la cele de seniori, fiind și o perioada de timp managerul programului de performanță in baschetul adaptat. Este implicat, de asemenea, in cursuri de perfectionare pentru antrenori de baschet in fotoliu rulant. Haj Bhania a mai fost oaspete de onoare la Oradea in 2009 cand a asistat la ediția de atunci a TIBFR ‘Maria’ in calitate de observator al federației europene, IWBF Europe.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)