Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’ (TIBFR ‘Maria’) editia a XII-a

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

A fost spectacol sambata 03 septembrie, la Oradea, in Sala de Jocuri Sportive a Universitatii, un spectacol absolut superb oferit de echipele participante la editia din acest an a turneului ‘Maria’ si de catre majoretele Queens Dancing din Gherla.

tibfrmariaMeciul transmis in direct de TVR Cluj si TVR 3 dintre echipele ASP Oradea si KKI Vrbas Banja Luka a fost un meci exploziv avand parte de un final nebun, cu rasturnari spectaculoase de scor si cu o atmosfera incendiara in teren. De asemenea a fost cel mai tensionat si dinamic meci din istoria transmisiunilor directe de la Oradea.

La finalul timpului regulamentar a fost egalitate, 58-58, dupa ce bosniecii au reusit sa egaleze in ultimele secunde. Meciul a avut nevoie de o repriza de prelungiri pentru a decide castigatoarea si anume echipa din Banja Luka cu scorul de 68-62.

Editia a XII-a a fost castigata de echipa KKI Vrbas Banja Luka care a incheiat turneul cu doua victorii 61-38 cu Hoot Wheelers Karlsruhe si 68-62 cu ASP Oradea.

Impreuna cu echipa germana Hoot Wheelers Karlsruhe, care a sosit cu cateva zile inainte de startul turneului, am avut antrenamente zilnice si dezbateri pe tema ‘metode de antrenament’ si ‘schimb de experienta in organizarea si desfasurarea unui eveniment international’

Vineri 02 septembrie o parte a jucatorilor prezenti la turneul de baschet, au participat la traditionala tura de rafting in Defileul Crisului Repede. Evenimentul de rafting pentru persoane cu dizabilitati este unic in Romania.

TIBFR ‘Maria’ este inclus in calendarul competitional pe anul 2016 al Federatiei europene de specialitate, IWBF Europe si sustinut de Federatia Romana de Baschet.

Producator si organizator al evenimentului: ASP Oradea.
Eveniment oferit de: FAN Courier.
Co-producator: TVR Cluj

ASP Oradea:
– echipa de baschet in fotoliu rulant, promotor al acestui sport si reprezentant al baschetului in fotoliu rulant din Romania la competitiile internationale.
– promotor al raftingului pentru persoane cu dizabilitati. Organizator al singurelor ture de rafting pentru persoane cu dizabilitati din Romania.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)