Haj Bhania, antrenor european de baschet adaptat, revine la Oradea

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Haj Bhania vine pentru a doua oară la Oradea, după ce în 2009 a asistat la ediția de atunci a Turneului Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant ‘Maria’, în calitate de observator al Federației Europene, IWBF Europe.

Haj Bhania este unul dintre cei mai renumiți antrenori europeni de baschet adaptat, antrenor principal al echipei masculine de baschet adaptat a Marii Britanii (campioană europeană) și vine în România acceptând invitația echipei ASP Oradea de a conduce Clinicul Internațional de baschet adaptat pentru antrenori și jucători.

Clinicul se va desfășura la Oradea,  în perioada 14-17 aprilie 2016 și este organizat de ASP Oradea în parteneriat cu Universitatea din Oradea – Facultatea de Geografie, Turism și Sport, fiind susținut de FAN Courier.

Foarte fain ce se întâmplă la Oradea!

Neavând ce să mai comentez, nu îmi rămâne decât să transmit echipei de acolo s-o țină tot așa. :)

Haj Bhania

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)