Cursuri de dezvoltare personală pentru tineri

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre cum l-au ajutat cei de la IntegralEDU pe Alex al meu ca să meargă din toamnă la facultate în Londra, v-am spus aici. Și chiar vă recomand să citiți. Ca să înțelegeți de ce cred că acum e cel mai bun moment pentru a vă pregăti copiii pentru studii, chiar dacă momentul ăla când îi trimiți de acasă vi se pare foarte îndepărtat. Timpul trece, dragilor. Nici nu știți cât de repede trece până să simțiți acel ghem în stomac și o pârdalnică lacrimă în colțul ochiului că ”ăla mic” s-a făcut mare și vă spune ”la revedere, babaci, io mă duc să îmi văd de viață”… :)

Cum am văzut pe pielea mea, ca să zic așa, beneficiile pe care le poți obține dintr-o colaborare cu profesioniștii în learning (nu greșesc atunci când le spun așa), am zis că merită să vă spun cam ce mai fac ei de la IntegralEDU, când mai văd mișcare în zona lor, cum ar veni.

Spre exemplu, am văzut oferta lor de cursuri de dezvoltare personală pentru tineri: public speaking, leadership, team-work. Acuma, ca să o zic pe aia dreaptă, ce se întâmplă la cursurile alea nu știu. Dar mă duc pe încredere, dată fiind interacțiunea cu ei. Și, având în vedere domeniul în care activează, presupun că aceste cursuri sunt focusate pe mărirea șanselor tinerilor de a ajunge ceea ce își doresc în viață, de a ajunge să studieze unde vor. Acestea cred eu că sunt beneficiile unor astfel de cursuri pentru copiii voștri (indiferent de vârsta pe care o au, tot copiii voștri rămân…).

Întrebați-i pe cei de la IntegralEDU despre aceste cursuri. Vedeți dacă li se potrivesc celor mici (vorba vine, în cazul unora…). Considerați aceste cursuri o investiție în viitorul lor. Doar asta facem ca părinți, nu? :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)