Pe 1 aprilie sunteți invitați la ”Ora de povești”. O să fie prezenți și niște câini utilitari :)

Biblioteca Metropolitană București pregătește o ediție specială a Orei de povești în data de 1 aprilie. În 15 filiale, vor citi, începând cu ora 11.00, 15 instructori de dresaj canin, entuziaști și pasionați din cadrul Clubului Câinilor Utilitari.

În opt din cele 15 biblioteci, invitații vor fi însoțiți de căței dresați și de handleri, împărtășindu-ne totodată povestea vieții lor.

Lectura cu animale este un program inovativ care are loc la scară internațională și ale cărui beneficii sunt multiple, prezența animalelor transformă actul lecturii într-o experiență plăcută, interacțiunea copil-animal în acest context crește concentrarea și atenția celor mici.

Clubul Câinilor Utilitari, prin programul Terapie și Activități Asistate de Animale București, are ca misiune pregătirea de câini de terapie și câini de căutare și salvare, precum și derularea de programe educaționale privind Protecția Animalelor și a Mediului.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)