Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Zilele astea, 20% reducere la cumpărăturile de mininum 150 de lei la noul magazin C&A din Sun Plaza

Aseară am fost la noul magazin C&A din Sun Plaza București. Am dat o tură în avanpremieră, cum ar veni, căci simpaticul Emanuel Iuhas s-a gândit că mi-ar plăcea să văd printre primii cam cum o să arate pe acolo, deși, între noi fie vorba, nu sunt io chiar pe felie cu chestiunea în cauză, ca să nu zic mai rău :D Dar cum, presupun, invitația a fost făcută pe sitem de simpăticoșenie rețiprocă, iote că m-am dus!

Evidamont, nu vă pot io spune la modul calificat, dacă vreți, prea multe chestiuni de astea tehnico-fashion, așa că vă dau niște informații oficiale pe care le-am primit. Cu mențiunea că în perioada 23-26 martie primiți o reducere de 20% la cumpărături de minimum 150 de lei, așa că, dacă tot vreți să vă cumpărați una, alta de acolo, mai bine o faceți zilele astea :)

Retailerul de modă redeschide pe 23 Martie 2017 magazinul din Sun Plaza Bucureşti al cărui concept îmbină cu success designul şi funcţionalitatea pentru o experienţă de cumpărături total nouă.

Unul dintre elementele definitorii ale noului magazin C&A este ghidarea intuitivă a clienţilor printr-o aranjare care le va uşura traseul de cumpărături.

De la intrarea în magazin şi până la cabinele de probă, respectiv punctele de plată, clienţilor le este acum mult mai uşor să găsească zonele de interes.

Principalul scop al C&A este să satisfacă nevoile clienţilor, de aceea noul concept cuprinde zone dedicate articolelor din denim, articolelor basic, lenjeriei dar şi articolelor pentru nou-născuţi sau accesoriilor care vor fi uşor de identificat datorită individualizării lor.

Informații despre magazin

Suprafaţă magazin: 2100 m2 , 2 etaje.
Articole disponibile: damă, bărbaţi, adolescenţi (CLOCKHOUSE by C&A) , copii, bebeluşi, lenjerie, accesorii, modă XL .
Număr cabine de probă: 18 + 2.
Număr case de marcat: 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.