Zilele astea, 20% reducere la cumpărăturile de mininum 150 de lei la noul magazin C&A din Sun Plaza

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Aseară am fost la noul magazin C&A din Sun Plaza București. Am dat o tură în avanpremieră, cum ar veni, căci simpaticul Emanuel Iuhas s-a gândit că mi-ar plăcea să văd printre primii cam cum o să arate pe acolo, deși, între noi fie vorba, nu sunt io chiar pe felie cu chestiunea în cauză, ca să nu zic mai rău :D Dar cum, presupun, invitația a fost făcută pe sitem de simpăticoșenie rețiprocă, iote că m-am dus!

Evidamont, nu vă pot io spune la modul calificat, dacă vreți, prea multe chestiuni de astea tehnico-fashion, așa că vă dau niște informații oficiale pe care le-am primit. Cu mențiunea că în perioada 23-26 martie primiți o reducere de 20% la cumpărături de minimum 150 de lei, așa că, dacă tot vreți să vă cumpărați una, alta de acolo, mai bine o faceți zilele astea :)

Retailerul de modă redeschide pe 23 Martie 2017 magazinul din Sun Plaza Bucureşti al cărui concept îmbină cu success designul şi funcţionalitatea pentru o experienţă de cumpărături total nouă.

Unul dintre elementele definitorii ale noului magazin C&A este ghidarea intuitivă a clienţilor printr-o aranjare care le va uşura traseul de cumpărături.

De la intrarea în magazin şi până la cabinele de probă, respectiv punctele de plată, clienţilor le este acum mult mai uşor să găsească zonele de interes.

Principalul scop al C&A este să satisfacă nevoile clienţilor, de aceea noul concept cuprinde zone dedicate articolelor din denim, articolelor basic, lenjeriei dar şi articolelor pentru nou-născuţi sau accesoriilor care vor fi uşor de identificat datorită individualizării lor.

Informații despre magazin

Suprafaţă magazin: 2100 m2 , 2 etaje.
Articole disponibile: damă, bărbaţi, adolescenţi (CLOCKHOUSE by C&A) , copii, bebeluşi, lenjerie, accesorii, modă XL .
Număr cabine de probă: 18 + 2.
Număr case de marcat: 5.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)