Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

C&A a lansat colecția Toamnă/Iarnă 2016

C&A Romania a prezentat propunerile pentru Toamnă/Iarnă 2016 dedicate doamnelor si domnisoarelor, mizand pe un setup inspirat din natura pentru a transmite cat mai bine elementele cheie ale colectiilor.

In ceea ce priveste linia pentru femei, pentru Toamna/Iarna 2016 designerii C&A si-au gasit inspiratia in natura, petrecerile in aer liber si escapadele la munte; vedete fiind texturile si materialele calduroase, culorile de toamna si siluetele confortabile, in straturi. Cu un usor spirit rustic, cu detalii feminine si delicate, colectia pentru femei este completata de accesorii minimaliste, cu precadere aurii. In colectia pentru seara predomina dantela si materialele metalice, piesa IT fiind rochia din paiete argintii.

Colectia pentru tineret, CLOCKHOUSE, este puternic ancorata in optimismul varstei adolescentine, piesele de inspiratie college, preepy sau geek fiind vedete pentru sezonul Toamna/Iarna 2016.

toamnă/iarnă

P. S. Noua colectie va fi disponibila in peste 20 de tari europene dupa data de 17 august 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.