C&A Romania a lansat „THE DENIM Stand” în Afi Palace Cotrocenti

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

O insulă de 16 metri pătrați, dedicată denimului, poate fi văzută în Afi Palace Cotroceni, sub denumirea „THE DENIM Stand”, concept lansat de C&A Romania.

C&A este de părere că fiecare persoană are dreptul să arate şi să se simtă bine în blugi, indiferent de mărime, vârstă sau forma corpului, drept pentru care după mai bine de 1 an de muncă a rezultat colecţia THE DENIM . Aceasta oferă croieli, măsuri şi modele pentru toate siluetele și a fost certificată de către Alvanon, expertul în tipare şi croieli la nivel global.

Standul C&A THE DENIM este o construcţie de 16 m2 , special creată pentru centrele comerciale şi va putea fi văzută la nivel naţional într-o serie de evenimente intitulate „C&A THE DENIM stand“ pentru a promova viziunea C&A şi implicit noua linie .

Standul prezintă cele mai noi modele de jeanşi pe care retailerul internaţional le are în magazine în departamentele de damă şi bărbaţi. Toţi vizitatorii standului vor fi întâmpinaţi de către un expert C&A DENIM care le va pezenta noile croieli, le va oferi sfaturi şi idei de purtare, iar la final vizitatorii vor primi un voucher de discount pentru perechea preferată.

Standul C&A THE DENIM va putea fi desoperit conform orelor de funcţionare a centrelor comerciale, după cum urmează: Bucureşti (AFI Palace Cotroceni)  între 17-20 Septembrie, Bucureşti (Sun Plaza) între 23-27 Septembrie, Cluj Napoca (Polus Center) între 1-4 Octombrie, Iaşi (Palas Mall)  între 22-25 Octombrie, Suceava (Iulius Mall) între 29 Octombrie – 1 Noiembrie , Constanţa (Maritimo Shopping Center)  între  5 – 8 Noiembrie.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)