Părinți, au început înscrierile pentru Food Revolution Day România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În 2014 scriam pentru prima dată pe blog despre Food Revolution Day. Dar numai pentru că mi-a atras atenția faptul că Jamie Oliver o saluta pe Raluca Vasile. Altfel, recunosc, nu știu dacă m-ar fi pasionat chestiunea (mă înțelegeți, io cu revoluțiile mai cooleanu, așa :D). După care am scris constant despre această ispravă (măcar cu atât să particip și io la revoluție, vorba aia…).

Între timp am ajuns să o cunosc pe Raluca și singurul lucru care mă ”enervează” la ea este că este atât de implicată în ce face încât jur că te face să te simți prost că nu vrei să te implici mai mult :)) Bine, nu ăsta este scopul ei, desigur, dar prin comparație cu entuziasmul ei… Înțelegeți ce vreau să zic.

Evident că și anul ăsta anunț isprava. De gura Ralucăi, firește, ce ați crezut? :D

Pe 19 mai, ȋn toată România și ȋn toată lumea se va sărbători Food Revolution Day ȋn școli, acasă, ȋn familie sau cu prietenii, un proiect global conceput de Jamie Oliver, care iși propune educarea zi de zi pentru o alimentaţie sănătoasă şi introducerea lecţiilor de educaţie alimentară şi gătit ca disciplină obligatorie ȋn toate şcolile de pe glob.

#NoJunk și #NuRisipeiAlimentare sunt hashtagurile campaniei Food Revolution de anul acesta. Folosiți-le cu încredere când și dacă vă coafează să faceți parte din această inițiativă :)

Din comunicatul oficial mai aflăm că:

Începând cu luna martie, ȋn cadrul zilelor Școala Altfel anunţăm lansarea primului program de educaţie alimentară practică „ȘCOALA DE NUTRIȚIE ȘI STIL DE VIAȚǍ SǍNǍTOS” și ȋn şcolile de stat, cu avizul MENS, program susţinut de Selgros Romania şi “Sănătatea ȋncepe din farfurie”, ȋn parteneriat cu Food Revolution Romania, campanie iniţiată la nivel global de Jamie Oliver.

Programul este dedicat copiilor de 6-12 ani din invăţământul preuniversitar, pentru a-i invăţa principii de baza pentru o alimentaţie sănătoasă, pentru a deprinde gustul legumelor și fructelor proaspete și a afla informaţii de bază despre provenienţa acestora, pentru a deprinde obiceiuri sănătoase de gătit acasă, ȋn familie şi a ȋnvăţa să-şi pregătească singuri micul dejun sau pacheţelul pentru şcoală.

Înscrierea ȋn programul Școala de Nutriţie și stil de viaţă sănătos ȋn perioada Școala Altfel şi la evenimentul Food Revolution Day Grădina Verona Cărtureşti sunt GRATUITE, ȋn limita locurilor disponibile, pentru copii de 6+ani ȋnsoţiţi de părinţi pe baza de ȋnscriere la email foodrevolutionromania@gmail.com.

Proiectele sunt realizate cu susţinerea partenerului nostru principal Selgros Romania, a partenerilor și producătorilor locali precum Sloop, Aqua Carpatica, Cărtureşti, Legume de ţara, Mama Pan, Canah Green Living, Calif, Topoloveni, Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Top Hospitality și partenerilor media, cărora le mulţumim cu această ocazie.

Prin lansarea campaniei in şcolile de stat dorim să implicăm cca. 18.000 de copii şi părinţi, acasă, ȋn atelierele de gatit, pe care le vom organiza ȋn urmatoarea perioadă.

Food Revolution

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)