23.07.2017

Cine este Raluca Vasile şi de ce o salută Jamie Oliver?

Vă provoc să admiteţi că a sosit momentul să recunoaşteţi fix ce recunosc eu acum, public şi oficial: câteodată suntem atât de prinşi de ce facem noi cu viaţa noastră încât nu reuşim să vedem cu adevărat ce fac alţii pentru viaţa noastră. Nu înseamnă că ne admitem o vină, căci a fi ceea ce eşti nu este niciodată o vină, cel mult o mică abatere de la ceea ce ai putea fi :) Dar atunci când decizi să zici „gata, stop un pic!” şi te uiţi mai atent în jur înţelegi că ce este frumos la cei din jurul tău este, în primul rând, că unii îşi trăiesc viaţa încercând să ofere şi altora drumuri pe care ar putea opta să meargă.

Aş minţi masiv dacă v-aş spune că ştiu cine este Raluca Vasile. Adică – pentru că ăsta este jobul meu asumat şi minunat, să ştiu bloggeri – auzisem despre ea. Dar la atât m-am oprit: la a şti că există. Asta până azi dimineaţă când am primit un mesaj de la ea, în care îmi spunea despre isprava Hai la picnic, din cadrul Food Revolution Day. Ocazie cu care am văzut că Raluca este un ambasador al programului lansat de Jamie Oliver.

Primesc cel puţin 10 astfel de mesaje pe zi, în care sunt informat că se întâmplă aia şi aialaltă, că a apărut aia şi aialaltă, că aia şi aialaltă. Reacţionez la mai puţin de 10% dintre ele. Reacţionez public, vreau să spun. Pentru că de răspuns răspund tuturor. Unora nu le place ce le zic. Alţii îmi mulţumesc pentru feedback. Dar în cazul unora mă entuziasmez. Aşa cum fac acum cu Raluca. Pentru că scriu aceste rânduri din entuziasm faţă de o astfel de iniţiativă. Deşi aveam alte treburi (o grămadă, de altfel) pe ordinea de zi, cum ar veni. Dar nu am putut să nu salut o astfel de iniţiativă.

Chapeau, Raluca! Şi să nu îţi treacă năravul ăsta niciodată :)

Isprava are loc pe 16-18 Mai 2014 Bucuresti, în Parcul IOR-intrarea cu statui.

Food Revolution Day Romania

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Deci aşa mă vede Lidl pe mine…

Am invitaţii pentru cei care vor să ajungă la Mobile Marketing Forum

4 comentarii

 1. marți, 8 aprilie 2014, 09:36

  Avand in vedere ca 16 Mai cade intr-o zi de Vineri, o voi sarbatori si eu in stilul propriu si natural pe blog, cu o postare sanatoasa vis a vis de meniul meu de Vineri. Spor!

  Răspunde
  • marți, 8 aprilie 2014, 10:13

   Colegu, ţie isprava asta ţi se potriveşte ca o mănuşă! Când o să mă întâlnesc cu Jamie o să îl întreb dacă nu vrea să te numească ceva gen Cavaler al Prazului :))

   Răspunde
 2. marți, 12 mai 2015, 11:28

  […] despre Food Revolution Day, dar este o idee foarte mișto și îi aparține lui Jamie Oliver. V-am zis și anul trecut despre campania lui, care încearcă să revoluționeze felul în care se hrănesc […]

  Răspunde
 3. duminică, 21 februarie 2016, 19:47

  irina soare neumarkAs vrea sa vin impurena cu fetita mea, Antonia, care are 5 ani si 7 luni. Daca mai sunt locuri Va multumim !Irina Soare Neumark

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *