Cine a căștigat Dacia Duster la concursul ”Condus de randament”, organizat de BVB

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am spus în două rânduri (aici și aici) despre concursul ”Condus de randament”, primul concurs de tranzacționare din mediul real organizat de BVB. Zilele trecute au fost premiați câștigătorii. Așa că fac și eu un follow-up, cum se cuvine. Și vă dau informația despre stimabilii care au dovedit un simț bursier corespunzător, ca să zic așa. Și îi felicit, pe cale de consecință :)

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a premiat concurentii care au obtinut cele mai mari randamente la finalul competitiei „Condus de randament”, primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de BVB, în cadrul unei Gale. Castigatorul primei editii este Ionel Popescu (foto), 37 de ani, din Bucuresti, care în patru luni de tranzactionare a obtinut un randament de 30,34%.

„Am cautat mereu sa cresc economiile familiei. Am considerat ca investitiile la bursa mi se potrivesc. Am participat în acest concurs ca urmare a mesajului transmis de BVB si a întregii promovari (n.red. a competitiei),” a spus la Gala de decernare a premiilor Ionel Popescu, care lucreaza de peste 10 ani în domeniul managementului de proiect. „Am devenit investitor în anul 2013 si am participat la mai multe evenimente de educatie financiara organizate de BVB si BCR (n.red. brokerul prin care acesta tranzactioneaza),” a adaugat castigatorul. Pentru acest concurs, el a studiat site-urile firmelor listate la bursa, rapoartele oficiale, a urmarit informatiile din media si din mediul fiscal, dar si initiativele strategice de preluare sau retragere de pe o piata.

„Am acceptat provocarea obtinerii celui mai mare randament motivat de competitie. Am avut încredere în deciziile mele de investitii, chiar daca în primele 3 luni si o saptamana de concurs nu am contat în clasament. Am facut mai multe tranzactii generatoare de profit cumparand chiar si atunci cand actiunile în care eu credeam au scazut cu mai mult de 2 puncte procentuale fata de pretul la care am cumparat initial”, a comentat Popescu.

„As vrea sa-l felicit pe castigator pentru randamentul obtinut în patru luni. Evident, felicitarile merg catre toti participantii din acest concurs. Ei sunt dovada ca atunci cand te implici poti obtine rezultate remarcabile. Speram ca prima editie <> sa-i inspire pe actualii si viitorii participanti la piata de capital. Pe noi clar ne-a inspirat si, tinand cont de solicitarile primite, ne dorim sa lansam, în acest an, cea de-a doua editie,” a anuntat Ludwik Sobolewski, CEO al BVB.

„Faptul ca oameni obisnuiti au reusit sa obtina în termen scurt randamente de peste 30% arata ca avem investitori care pot analiza cu foarte mare atentie activitatea companiilor listate. Reusita lor transmite si celorlalti potentiali participanti la piata, cei care înca asteapta pe margine si care nu au investit pana acum în actiunile listate la BVB, ca succesul pe piata de capital este posibil,” a spus Lucian Anghel, presedintele BVB.

În cadrul Galei de premiere, castigatorul a fost premiat cu un SUV Dacia Duster, în versiunea de echipare Laureate. Partenerul principal al proiectului a fost Raiffeisen Bank.

Podiumul a fost completat de investitori care au obtinut fiecare randamente de peste 24%. Cristian Duta, 48 ani, din Albestii de Arges, a obtinut locul al doilea în cadrul „Condus de randament”, cu un castig de 24,13%. Alin Modan, 31 ani, din Bucuresti, a obtinut cu 24,01% al treilea cel mai bun randament din concurs.

Primii zece concurenti au avut randamente de peste 15% si aproape 50 de concurenti au obtinut randamente de doua cifre, ceea ce corespunde unor castiguri de peste 10% în doar patru luni. În cadrul concursului „Condus de randament”, cel mai tanar participant are 25 de ani, iar cel mai în varsta 83 de ani.

Primii 20 de participanti care au obtinut cele mai mari randamente au fost premiati de Bursa de Valori Bucuresti si partenerii sai:

Premiul 1 – un autoturism Dacia Duster Laureate (masina are polita CASCO completa si RCA pentru o perioada de 12 luni, oferite de Destine Broker)
premiul 2 – un voucher de cumparaturi în valoare de 3.000 EUR, oferit de eMAG
premiul 3 – o vacanta premium de 5 zile în Romania, oferita de Happy Tour
premiul 4 – un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio
premiul 5 – un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch
premiul 6 – un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch
premiul 7-16 – un abonament premium pentru 12 luni, oferit de Avocatnet.ro
premiul 17-20 – o pusculita Fluent în Finante, oferita de Bursa de Valori Bucuresti

Primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de Bursa de Valori Bucuresti a început pe 17 octombrie 2016 si s-a încheiat pe 17 februarie 2017. Nu a existat o suma minima obligatorie de intrare în competitie, iar participantii au avut libertatea sa aplice propria strategie de investitii pentru a obtine randamente cat mai ridicate si a fi astfel eligibili pentru premii.

Partenerii primei editii „Condus de randament” au fost Raiffeisen Bank, eMAG, Happy Tour, Evolio, Posta Romana, ACCA, Dacia, Destine Broker, Vector si Avocatnet.ro.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)