Cum poți câștiga o Dacia Duster Laureate și alte multe premii dacă tranzacționezi pe bursă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Concursul ”Condus de randament”, lansat de BVB, înseamnă un concurs de tranzacții bursiere, care se lasă cu niște premii foarte faine: marele premiu este o Dacia Duster Laureate cu Casco+RCA plătite un an, plus un voucher de 3000 de euro pentru cumpărături de la eMAG, o vacanță de 5 zile în România sau diverse gadgeturi.

jziu-18t46gvo79v9-thyu3Cum ziceam pe blog, dacă vă bate cumva gândul să începeți să tranzacționați pe bursă, de ce să nu porniți acum, dacă tot este concursul acesta în plină desfășurare?

De ce să vă apucați de tranzacționat? Specialiștii spun că este una din cele mai bun variante de câștigat bani, ca să o zic pe aia dreaptă și care, de fapt, ne interesează. Mai ales în contextul în care varianta clasică, dacă vreți, a ținutului banilor în bancă are un randament foarte mic în perioada asta.

Victor Kapra (în care cam am încredere când vine vorba despre chestiuni financiare) vă face și un calcul despre cât ați fi câștigat dacă ați fi investit în acțiuni Electrica. Randamentul este mult peste ce ați fi putut obține cu alte variante de economisire.

Vă puteți înscrie în concursul ”Condus de randament” până pe 16 decembrie. Doar că ar fi bine să vă înscrieți cât mai repede, ca să aveți timp să faceți tranzacțiile necesare pentru a putea intra în cursa pentru premii.

Cum puteți participa la concurs este mult mai simplu decât pare la prima vedere, vă dau mai jos pașii, ca să fie clar.

Pasul 1. Înregistrați-vă ca să primiți gratuit, acasă, prin poșă, kitul investitorului. Ca variantă ajutătoare, puteți să parcurgeți și cele 10 lecții online, sunt foarte utile, mai ales dacă sunteți la început.

Pasul 2. Alegeți-vă brokerul. Aveți lista cu brokerii care participa la concurs. Ca informație ajutătoare, pe 17 noiembrie, de la ora 16.00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României din Bd Octavian Goga 2, BVB organizează seminarul ”Alege-ți brokerul”, cu participare gratuită, dar cu înregistrare prealabilă. Ar fi foarte bine dacă ați putea ajunge pentru că, așa cum prevede legea, nu puteți tranzacționa direct pe bursă, trebuie să faceți asta prin intermediul unui broker.

Pasul 3. Începeți tranzacționarea!

Condiția esențială pentru a participa în concurs este ca suma tuturor tranzacțiilor de cumpărare pe care le faceți să fie de minimum 30.000 lei. Atenție, asta nu înseamnă că trebuie să investiți 30.000 de lei! Ci doar că suma tranzacțiilor să fie de atăt.

Mai aplicat, să zicem că investiți 500 de E. Iar acțiunile pe care le-ați cumpărat cu banii aceștia le tranzacționați în perioada concursului în așa fel încât, la finalul concursului acestea să însumeze 30.000 de lei. Adică ar trebui să tranzacționați suma inițială investită de 12 ori. Vă recomand, din această perspectivă, să citiți regulamentul.

Ca material ajutător, puteți găsi aici toate prezentările (foarte interesante și utile!) de la evenimentul Forumul Investitorilor Individuali, din care o să înțelegeți și mai bine cum să tranzacționați pe bursă, cu ajutorul informațiilor puse în contextul financiar actual.

Acestea fiind spuse, eu vă urez mult succes. Și sper ca, la finalul concursului, cât mai mulți dintre voi să îmi dați vestea cea bună că ați câștigat niște premii :D

dacia_duster_bvb-620x349

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)