#Cocoon, noua ispravă Zoli Toth Project. Cu gust de Hiperborrea…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe stimabilul Zoli Toth îl știu de ceva vreme. Am ajuns să îl cunosc așa cum se întâmplă uneori în viață: așa a fost să fie :) Și, de atunci, îl cam urmăresc. Și îmi place ce face. Îmi place că – ia stați să o formulez să fie bine să nu fie rău… – gândește în concepte. Mi-a plăcut maxim, par egzamplă, ideea cu Bach in ShowBiz, o excelentă reinterpretare modernă a muzicii bardului (sau ceva) clasic.

Ultima ispravă a Zoli Toth Project (așa se numește gașca respectivă) se intitulează #Cocoon. Se va întâmpla pe 21 februarie, la Berăria H. Puteți deja cumpăra bilete pe bilete.ro, iabilet.ro, în rețeaua inmedio, Germanos, precum și de la locul faptei.

Un show de 50 de minute, cu percuțiile cu care trupa ne-a obișnuit deja, cu efecte vizuale și pirotehnice, tot tacâmul, ce să mai… Vă recomand, deci, să vă analizați agenda și, dacă aveți liber și chef de o seară corespunzătoare de simțire de bine, să vă luați bilete și să vă înființați la locul știut pentru #Cocoon :)

Așa, ca teasing (ca să nu zic să vă fac un pic de poftă), ia luați piesa Hiperborrea.

Care-i faza cu HIPERBORREA? Păi să apelăm exact la sursă, cum ar veni: „Țara hiperboreenilor, numită în greacă Hiperboreea (Ὑπερβορέα sau Ὑπερβορεία ) – ‘dincolo de Boreas’ – era una perfectă, cu soarele strălucind douăzeci și patru de ore pe zi, iar pomii erau foarte roditori astfel încât produceau de două ori fructe pe an”.

Ia vedeți și auziți chestiunea în cauză. Like, big Like! :D

Bonus: emisiunea pe care am făcut-o cu musiu Zoli, ia dați un ochi dacă aveți chef și, desigur, timp :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)