Noile căști sport wireless de la Sony

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sony lansează trei noi modele de căști wireless, recomandate pentru un stil de viață activ. Căștile sunt disponibile în magazinele din România și sunt ideale pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor. În sala de sport sau afară, practicând canotajul, utilizatorii își pot oferi acel plus de motivație cu ajutorul sunetului profund și puternic al tehnologiei EXTRA BASS™. Oricare dintre aceste căști poate fi utilizată pentru conversații wireless la telefon sau pentru a asculta muzică în sala de fitness.


Aici găsiți toată gama de căști Sony de la eMAG.


Noile căști se pot conecta wireless la smartphone, iar utilizatorii se vor putea bucura de muzica preferată oriunde merg. Conectivitatea Bluetooth cu LDAC asigură o calitate audio superioară, autonomia bateriei fiind de cel puțin 7 ore. Astfel, utilizatorii nu vor trebui să întrerupă sesiunea de antrenament sportiv pentru reîncărcare.

Căștile wireless lavabile MDR-XB80BS

xb80bs_l_stdCăștile MDR-XB80BS sunt certificate conform standardului IPX5, ceea ce înseamnă că pot fi purtate pe ploaie și pot fi spălate după antrenament. Căștile MDR-XB80BS au o autonomie a bateriei de 7 ore și cântăresc 27 g, permițându-le utilizatorilor să se concentreze pe activitățile sportive.

Căștile se fixează pe cap cu ajutorul unor cârlige pentru ureche și a unui sistem de ajustare a cablurilor, care le oferă utilizatorilor libertate de mișcare. Căștile wireless au dopuri pentru urechi de dimensiuni diferite și includ o husă de transport.

Căștile MDR-XB80BS au un preț recomandat de 140 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Antrenamente ușoare cu căștile MDR-XB50BS

xb50bs_group_stdCăștile MDR-XB50BS sunt certificate conform standardului IPX4 și sunt rezistente la stropire, pe timp de ploaie sau împotriva transpirației. Tehnologia EXTRA BASS™ îmbunătățește calitatea sunetului și le permite utilizatorilor să asculte neîntrerupt până la 8 ore și jumătate de muzică.

Acționând cele două butoane ale acestor căști wireless, utilizatorii pot răspunde ușor la un apel telefonic, schimba o melodie sau opri muzica. Căștile se potrivesc foarte bine în ureche, asigurându-le utilizatorilor un plus de flexibilitate în timpul antrenamentelor.

Căștile MDR-XB50BS au un preț recomandat de 80 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Activități neîntrerupte cu căștile MDR-XB70BT

xb70bt_r_remoconCăștile wireless MDR-XB70BT au o autonomie impresionantă a bateriei de 9 ore și reprezintă cea mai bună opțiune pentru week-end sau pentru drumul către serviciu. Conectivitatea telefonului cu căștile prin Bluetooth și NFC simplifică audiția wireless. Utilizatorii pot folosi microfonul încorporat și suportul HD Voice pentru a prelua apeluri hands-free.

Aceste căști ultra-portabile pot fi reglate în spatele gâtului și redau un bass profund indiferent de locație. Ușoare și confortabile, asigură ore întregi de activitate neîntreruptă și o acționare simplă de la cele trei butoane incluse.

Căștile MDR-XB70BT au un preț recomandat de 90 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)