Uite un concurs foarte fain: Sony caută petrecăreți și-i premiază

Imediat mi s-au aprins beculețele când am văzut ce idee de concurs au avut cei de la Sony: cică trebuie să spui într-un comentariu pe Facebook cum ai organiza o petrecere acasă și poți câștiga cel mai bun sistem audio de mare putere pentru petreceri – Sony MHC-V7D. Nu contează unde stai, contează să ai o idee faină pe care o poți înscrie în concurs până pe data de 2 august. 

Pentru a se înscrie în competiție, organizatorii petrecerilor trebuie să scrie un comentariu pe Facebook în cadrul postării dedicate concursului – disponibilă aici – în care să își prezinte ideea pentru o petrecere reușită la ei acasă, utilizând sistemul audio de mare putere Sony MHC-V7D.

Comentariul trebuie să includă descrierea ideii pentru o petrecere reușită, organizată acasă, numărul de invitați la petrecere și locația unde va fi organizată petrecerea. În plus, organizatorii își pot alege orice modalitate grafică (fotografie, melodie, video) pentru a-și prezenta și susține ideea.

Cele mai bune cinci idei vor fi prezentate sub o formă grafică (fotografie, melodie, video) fiind supuse voturilor, urmând ca persoana câștigatoare să organizeze petrecerea dorită în perioada 14-30 august.

Regulamentul concursului este disponibil aici

Ce spui? La tine acasă se va ține cea mai tare petrecere?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)