24.07.2017

Uite un concurs foarte fain: Sony caută petrecăreți și-i premiază

Imediat mi s-au aprins beculețele când am văzut ce idee de concurs au avut cei de la Sony: cică trebuie să spui într-un comentariu pe Facebook cum ai organiza o petrecere acasă și poți câștiga cel mai bun sistem audio de mare putere pentru petreceri – Sony MHC-V7D. Nu contează unde stai, contează să ai o idee faină pe care o poți înscrie în concurs până pe data de 2 august. 

Pentru a se înscrie în competiție, organizatorii petrecerilor trebuie să scrie un comentariu pe Facebook în cadrul postării dedicate concursului – disponibilă aici – în care să își prezinte ideea pentru o petrecere reușită la ei acasă, utilizând sistemul audio de mare putere Sony MHC-V7D.

Comentariul trebuie să includă descrierea ideii pentru o petrecere reușită, organizată acasă, numărul de invitați la petrecere și locația unde va fi organizată petrecerea. În plus, organizatorii își pot alege orice modalitate grafică (fotografie, melodie, video) pentru a-și prezenta și susține ideea.

Cele mai bune cinci idei vor fi prezentate sub o formă grafică (fotografie, melodie, video) fiind supuse voturilor, urmând ca persoana câștigatoare să organizeze petrecerea dorită în perioada 14-30 august.

Regulamentul concursului este disponibil aici

Ce spui? La tine acasă se va ține cea mai tare petrecere?

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Grapineza sau cum Maria Grapini a devenit o limbă

Astăzi este ultima zi de înscrieri la Rockstart Answers Bucharest

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *