Cum a văzut Chinezu Jr. concertul Loredanei de la Sala Palatului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nota mea: Dragilor, pun acest text al fiului meu, Alexandru, dintr-o postură cam ciudată. Pentru că sunt cu el în spital, după ce a comis o apendicită de toată frumusețea :)) Ar fi trebuit să pun textul ăsta mai repede, știu, având în vedere că a trecut o săptămână de la concertul Loredanei de la Sala Palatului (fain numit ”Sentimente”), dar, cum ziceam, am niște scuze, ca să nu le zic mai strong!

Aveți mai jos cum i s-a părut concertul lui Alex al meu, la cei 17 ani și un pic ai săi :)

—————————

loredana-sentimenteConcertul Loredanei a fost unul care m-a luat complet prin surprindere, în cel mai bun sens.

Nu pot spune că sunt fan Loredana. Am câteva piese care îmi plac, însă nu o urmăresc și mai mult ca sigur nu îi știu toate melodiile. În consecință, mergând la concert nu am avut așteptări, ci m-am dus cu mintea deschisă. Dar, cu toată sinceritatea, mă așteptam la un simplu concert de muzică pop, o baladă pe ici, pe colo, un moment de „toată lumea în picioare, dansați cu mine” și cătă căși. Dar spre surprinderea mea, concertul a fost mult mai mult decât atât.

A fost show în toată regula, pornind de la partea tehnică (pe scenă era și un aroma DJ,sper că nu mă încurc în terminologie, un nene care în funcție de vibe-ul melodiei punea diferite parfumuri, a fost ceva super inovativ, mi-a rămas în minte) până la interacțiunea cu publicul, care a fost exemplară, din punctul meu de vedere.

© FOTO: Petru Ivu
© FOTO: Petru Ivu

Segmentele de muzică populară și țigănească au fost preferatele mele. Îmi plac de mor genurile astea. Populara, nu știu, îs din Maramu’, ne-o fi în sânge. Și țigăneasca pentru că ador să văd diferite aspecte din diferite culturi reprezentate apreciativ, cu respect și înțelegere a semnificației melodiei, portului sau a limbii. Iar Loredana e incredibilă pe planul ăsta.

Nu pot spune cu certidudine cât de verosimil a reprezentat cultura asta, necunoscând-o personal atât de bine, dar mi-a plăcut foarte mult totul la partea respectivă din spectacol, costumele, coregrafia, acel „touch” de contemporan în instrumentație și în mod special atmosfera de acceptare, apreciere și unitate, care pe mine m-a cucerit total. A transmis indirect un mesaj foarte puternic, folosind doar cântece și voie bună.

Recomand acest concert oricui vrea să aibă parte de o seară de un show cu adevărat interactiv și impresionant, cu o atmosferă foarte, foarte plăcută.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)