Care vă băgați la LANParty v.16 codename `Winter’s Refresh`?

Cum am văzut că materialele de pe blog în care vă raportez despre astfel de chestiuni suscită oareșce interes (deși eu sunt departe de astfel de isprăvi; ce puteți cere de la un blogger bătrân și pe alocuri simpatic? :D), zic să vă țin la curent pe zona asta. Ceea ce, uite, tocmai fac :)

A mai rămas puțin timp până la cel mai așteptat concurs al anului: LANParty v.16 codename `Winter’s Refresh`, un eveniment marca LSE. Fii alături de noi într-o călătorie spectaculoasă prin lumea virtuală, îți asigurăm o zi de neuitat în universul tuturor posibilităților, universul jocurilor!

În asaltul bulversant și gălăgios al timpului contemporan, într-o lume dominată de monotonie, într-o lume în care cei mai mulți dintre noi își fac timp cu greu pentru activități de suflet, unde devine din ce în ce mai greu să trăiești o experiență de neuitat, LSE revine în forță cu cel mai așteptat concurs de gaming: LANParty v.16 codename „Winter’s Refresh”.

Numărătoarea inversă a început, iar noi, ca la fiecare ediție, ne propunem să vă oferim o experiență autentică: 24 de ore de gaming, 24 de ore de concursuri care mai de care mai antrenante, 24 de ore de neuitat. Fie că ești pasionat sau amator și te-ai înscris la evenimentul nostru, te așteptăm să jucăm împreună DotA2, LoL, CS:GO, FIFA17 sau HEARTHSTONE. Nu uita să aduci cu tine energia și voia bună, de restul ne ocupăm noi!

Cine ne va ajuta?

LANParty v.16 codename „Winter’s Refresh” by LSE este organizat în colaborare cu LAB501, sponsorul principal, căruia i se alătură prietenii de la Lenovo, evoMAG, IBM, Gigabyte, Logitech, Telecom Academy, Nexus Gaming Pub și nu numai!

Când și unde?

Vă așteptăm în număr cât mai mare pe data de 12 noiembrie, începând cu ora 10:00, tot în Rectoratul UPB, unde vă promitem activităţi noi, oameni noi și premii faine atât pentru cei ce se vor dovedi câștigători, după o serie de lupte aprige, cât și pentru public.

cover-updatat

3 comentarii la “Care vă băgați la LANParty v.16 codename `Winter’s Refresh`?

  1. Petruta Reply

    Wow, de când aştept aşa un concurs. O să fiu acolo. La ce experienţă am :) sper să prind şi eu un premiu. Mulţumesc pentru pont.

  2. David Reply

    Cand va fi un LAN Party si in provincie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.