Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Liga Studenților Electroniști organizează LANParty

Pe data de 14 noiembrie 2015 are loc a 14-a ediție LANParty powered by LSE (Liga Studenților Electroniști) cu numele de cod `Revenge of the Fallen`, în Rectoratul Universității Politehnice din București, începand cu ora 10:00.

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, iaca detalii aici:

LANParty by Liga Studenților Electroniști înseamnă: 7 ani, 13 ediții, peste 500 de voluntari implicați, peste 3200 de jucători participanți, peste 5300 de vizitatori, peste 10000 de ore de pregătire pentru ca în 24 de ore cei mai buni să-și arate măiestria în jocuri video nemuritoare precum DoTA2 (5v5), LoL (5v5), CS (5v5), FIFA 15(1v1), Hearthstone (1v1), în turnee de MK (1v1), F1(1v1) sau HotS (5v5) special organizate de partenerii noștri, dar și într-o competiție de Cosplay care trimite câștigătorul direct în finala de Cosplay de la DreamHack România!

Participarea este GRATUITĂ și NU există limită de vârstă pentru înscrieri, așa că fiți cu ochii pe www.lanparty.lse.org.ro și pe pagina de Facebook LANParty  pentru a fi la curent cu noutățile și a afla jocurile de anul acesta și 17startul înscrierilor.

LANParty este un eveniment organizat de Liga Studenților Electroniști împreună cu LAB501 și sponsorizat de PCGarage.

 

Un comentariu la “Liga Studenților Electroniști organizează LANParty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.