Liga Studenților Electroniști organizează LANParty

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe data de 14 noiembrie 2015 are loc a 14-a ediție LANParty powered by LSE (Liga Studenților Electroniști) cu numele de cod `Revenge of the Fallen`, în Rectoratul Universității Politehnice din București, începand cu ora 10:00.

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, iaca detalii aici:

LANParty by Liga Studenților Electroniști înseamnă: 7 ani, 13 ediții, peste 500 de voluntari implicați, peste 3200 de jucători participanți, peste 5300 de vizitatori, peste 10000 de ore de pregătire pentru ca în 24 de ore cei mai buni să-și arate măiestria în jocuri video nemuritoare precum DoTA2 (5v5), LoL (5v5), CS (5v5), FIFA 15(1v1), Hearthstone (1v1), în turnee de MK (1v1), F1(1v1) sau HotS (5v5) special organizate de partenerii noștri, dar și într-o competiție de Cosplay care trimite câștigătorul direct în finala de Cosplay de la DreamHack România!

Participarea este GRATUITĂ și NU există limită de vârstă pentru înscrieri, așa că fiți cu ochii pe www.lanparty.lse.org.ro și pe pagina de Facebook LANParty  pentru a fi la curent cu noutățile și a afla jocurile de anul acesta și 17startul înscrierilor.

LANParty este un eveniment organizat de Liga Studenților Electroniști împreună cu LAB501 și sponsorizat de PCGarage.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Liga Studenților Electroniști organizează LANParty”

  1. Pingback: Încă aveți timp să vă înscrieți la LANParty powered by LSE - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)