Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Încă aveți timp să vă înscrieți la LANParty powered by LSE

Dragilor,  v-am spus aici despre evenimentul organizat de Liga Studenților Electroniști, LANparty v14 codename „Revenge of the Fallen” și revin acum cu invitația oficială, direct de la LSE:

Pasionați de DotA 2, LoL, CS:GO, FIFA 16 și HEARTHSTONE, Liga Studenților Electroniști vă invită să vă înscrieți în cea mai mare competiție de gaming organizată de un ONG studențesc: LANparty v14 codename „Revenge of the Fallen” organizat împreună cu LAB501 și sponsorizat de PC GARAGE.

Ai mai participat la LAN-ul organizat de LSE, dar nu ai reușit să obții locul la care sperai? Ia-ți revanșa pe 14 noiembrie, în Rectoratul UPB, începând cu ora 10:00, la LANParty v14 codename „Revenge of the Fallen”! Nu ai mai participat până acum la o astfel de competiție, dar ai vrea să încerci? E ocazia perfectă. Participarea este gratuită, adversarii tăi sunt la fel de pasionați ca și tine, atmosfera este incitantă, premiile pe măsură, iar competiția de Cosplay va merita din plin „deranjul” de a veni până acolo.

Înscrierile se fac pe site-ul oficial al evenimentului și sunt deschise până pe 30 octombrie.Nu există limită de vârstă, nu acceptăm doar studenți la Politehnică, nu cerem taxă de participare!

17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.