Poate vreți să vă înscrieți și/sau participați la Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ministerul Economiei, Comerțului și Relatiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA) organizează, cu susținerea Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, în perioada 28-30 octombrie 2016, Târgul Național pentru Meșteșuguri și Artizanat “MestesugarFEST-România Creativă”.

Evenimentul va avea loc la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” și va atrage minimum 150 de expozanți.

Meșteșugarii care își doresc să participe la târg trebuie să se înscrie pe site-ul www.aippimm.ro.

“Am văzut în ultimii ani tot mai multe proiecte frumoase care se bazează pe ideea de tradițional și arta populară. Am observat cum antreprenori tineri, companii foarte mari și festivaluri încearcă să ne readucă în atenție meșteșugurile, artizanatul, industriile creative. Încearcă să le ofere o alură de “lucru fain, cool” și le reușește. Îmi doresc ca prin acest festival să-i punem în lumină pe meșteșugarii cu experiență de zeci de ani, dar și pe cei care vor să învețe și vor să ducă tradiția mai departe”, a afirmat Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

Participarea meșteșugarilor la târg este gratuită, iar MECRMA va suporta cheltuielile de transport și cazare ale acestora.

În cadrul târgului, beneficiarii își vor putea prezenta și vinde produsele și, totodată, vor avea ocazia sa organizeze ateliere de lucru pentru vizitatorii interesați.

În cadrul atelierelor de lucru, artizanii și meșteșugarii pot demonstra cum obțin produse precum: ii, covoare, ouă încondeiate, produse de olărit, icoane, ceramică tradițională și decorativă, produse brodate, bijuterii, păpusi folclorice, articole din sticlă sau lemn, mic mobilier artizanal.

14522791_549635545222145_2550632589070560053_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)