Trăim într-o țară care-ți oferă toate motivele să eșuezi

Traim intr-o tara care-ti ofera toate motivele sa esuezi. In care, pentru fiecare nereusita, ai la indemana zeci de scuze ca sa demonstezi ca n-a fost vina ta. Cu toate acestea, intalnesti in jur oameni care au reusit! Oameni care, in ciuda tuturor piedicilor, au luptat, s-au reinventat si au reusit sa arate ca si in Romania se poate! Ca succesul este posibil si ca noi, romanii, suntem la fel de inovatori si creativi ca orice alt popor. Ca stim sa facem performanta la nivel international!

Așa este prezentată pe siteul evenimentului ediția din acest an a gigantului evenimențial (pardon my French :D) pe care îndeobște îl cunoaștem sub denumirea de Zilele Biz. Doamne, câtă dreptate se regăsește în cuvintele astea… Și când zic despre contextul mioritic actual, dar și când zic despre oamenii care, în ciuda greutăților, au reușit în țara asta și au reușit bine.

zileleMarta Ușurelu și echipa sa de la Revista Biz sunt categoric astfel de oameni. Care nu doar au reușit să mențină pe piață la cote de pălină moroșană de-a dreptul :)) o revistă foarte bună de business, în lumea asta în care apostolii digitalului cântă de ani de zile prohodul printului, nu doar că au reușit să facă o grămadă de evenimente care au ajutat foarte mult industriile cărora li s-au adresat, dar, mai mult, au reușit să inspire oameni, au reușit să miște lucruri, au reușit să fie mai mult decât țara asta ar fi vrut să fie. Iar pentru asta merită tot respectul!

Sunt deja 15 ani de Zilele Biz. Voi vă dați seama? 15 ani! Vă dați seama câți oameni au fost atinși de ce face gașca Biz? Și cât de mult au influențat ei o parte din România noastră? Doar gândiți-vă un pic la asta. Și gândiți-vă și de ce merită să faceți parte din această ediție aniversară. Și înscrieți-vă. Ca să fiți acolo. Să vă molipsiți de la ce o să se întâmple acolo :)

Vă mai spun doar că ediția de anul acesta are denumirea “I shouldn’t be alive!”. Aviz amatorilor :)) Și are loc pe 14-18 noiembrie, Hotel Novotel, Bucuresti.

15 ani de Zilele Biz in cifre

700 de speakeri romani si internationali
650 de CEO
500 de directori de marketing
150 de antreprenori
200 de parteneri
200 de studii de piata lansate in premiera
300 de conferinte
90 de workshopuri
18.000 de participanti

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)