S-a lansat SandvişFest.ro. Și e cu premii

Hochland lansează campania Sandviş Fest, prin care îşi propune să le ofere consumatorilor surse de inspiraţie pentru sandvișuri savuroase, prețuri speciale pentru toate produsele din portofoliul Hochland, demonstrații culinare realizate de bucătari profesioniști și premii atractive.

Cei care îşi doresc să descopere noi combinaţii de ingrediente pentru gustări savuroase au acum la dispoziţie reţete de sandvişuri uşor de preparat pe platforma dedicată campaniei Sandviș Fest. Burgerul american, sandvișul mediteranean, cel franțuzesc sau atlantic sunt numai câteva dintre rețetele internaționale reinventate de specialiștii culinari Hochland pentru un plus de inspirație în bucătărie.

Pe lângă reţetele recomandate de specialiştii Hochland, Sandviş Fest le mai propune consumatorilor preţuri reduse pentru toate produsele din portofoliu, demonstraţii culinare şi premii, astfel încât aceştia să aibă la îndemână toate elementele de care au nevoie pentru a-i suprinde pe cei dragi cu ceva nou la fiecare gustare.

Pentru a participa la promoţie, consumatorii trebuie doar să achiziţioneze orice produs Hochland, să încarce pe platforma www.sandvisfest.ro o poza cu bonul fiscal/factura şi numărului acestuia/acesteia, urmând să afle pe loc dacă au câştigat. Hochland oferă atât premii zilnice – grill-uri de făcut sandvişuri şi produse Hochland pentru gustări delicioase, cât şi săptămânale – excursii pentru două persoane la Taste of Florence Food Festival.

Campania Sandviş Fest se desfăşoară la nivel național în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, în 60 de magazine din rețelele Carrefour, Kaufland, Cora și Auchan. Pe parcursul campaniei, consumatorii sunt așteptați la standurile Hochland din magazine să deguste sandvișurile calde și reci din colecția Sandviș Fest.

sand

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.