S-a lansat SandvişFest.ro. Și e cu premii

Hochland lansează campania Sandviş Fest, prin care îşi propune să le ofere consumatorilor surse de inspiraţie pentru sandvișuri savuroase, prețuri speciale pentru toate produsele din portofoliul Hochland, demonstrații culinare realizate de bucătari profesioniști și premii atractive.

Cei care îşi doresc să descopere noi combinaţii de ingrediente pentru gustări savuroase au acum la dispoziţie reţete de sandvişuri uşor de preparat pe platforma dedicată campaniei Sandviș Fest. Burgerul american, sandvișul mediteranean, cel franțuzesc sau atlantic sunt numai câteva dintre rețetele internaționale reinventate de specialiștii culinari Hochland pentru un plus de inspirație în bucătărie.

Pe lângă reţetele recomandate de specialiştii Hochland, Sandviş Fest le mai propune consumatorilor preţuri reduse pentru toate produsele din portofoliu, demonstraţii culinare şi premii, astfel încât aceştia să aibă la îndemână toate elementele de care au nevoie pentru a-i suprinde pe cei dragi cu ceva nou la fiecare gustare.

Pentru a participa la promoţie, consumatorii trebuie doar să achiziţioneze orice produs Hochland, să încarce pe platforma www.sandvisfest.ro o poza cu bonul fiscal/factura şi numărului acestuia/acesteia, urmând să afle pe loc dacă au câştigat. Hochland oferă atât premii zilnice – grill-uri de făcut sandvişuri şi produse Hochland pentru gustări delicioase, cât şi săptămânale – excursii pentru două persoane la Taste of Florence Food Festival.

Campania Sandviş Fest se desfăşoară la nivel național în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, în 60 de magazine din rețelele Carrefour, Kaufland, Cora și Auchan. Pe parcursul campaniei, consumatorii sunt așteptați la standurile Hochland din magazine să deguste sandvișurile calde și reci din colecția Sandviș Fest.

sand

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)