Habemus iPhone 7 la Vodafone, de astăzi, în magazine și pe site

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Aseară am fost la ceea ce, de câțiva ani încoace (de la anul o să îi spun tradiție :D), se întâmplă toamna, cândva, la miezul nopții: lansarea noului iPhone de către Vodafone România. Spre deosebire de ceilalți ani, când am fost în focul evenimentelor, ca să zic așa, anul acesta am reușit ”performanța” de a nu vedea mai nimic din această lansare. Motivul: a fost prea multă lume :)) Atât de mare a fost interesul pentru noul iPhone 7. Pe care de astăzi le puteți găsi în magazinele Vodafone și pe site.

Știam deja că și Apple a fost luat cumva prin surprindere de apetitul uriaș pentru noul smartphone, dar știam asta doar teoretic până aseară, când am văzut și și la noi este cam peste tot în lume și că fanii își doresc noua ”jucărie” cu maxim entuziasm! Este o provocare și pentru cei de la Apple (cât or fi ei de giganți mondiali) să facă față cererii, așa că, practic, doritorii trebuie să aibă puțintică răbdare :)

Eu, ca ardeleanul, o să am această puțintică răbdare. Dar de luat tot mi-l iau desigur! Oricum sunt client Vodafone, așa că zilele următoare o să analizez oferta lor pe linie de iPhone 7 și o să vă salut cu un selfie de rigoare cu noua mea ”hardughie” când o să îmi vină :))

Cum sună oferta Vodafone România

iPhone 7 vine la un preț începând de la 49 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu abonamentul Super RED 89, iar iPhone 7 Plus, la un preț începând de la 179 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu același abonament. Super RED 89 include minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 2.000 de minute internaționale pe mobil, 12 GB de trafic, 500 de minute sau SMS-uri trimise în roaming, 2 GB de trafic în roaming, precum și HBO Go și Zonga.

Noul iPhone se pupă la marele fix cu proaspăt lansata Supernet 4G+, rețeaua care ofera utilizatorilor viteze mai mari, cea mai buna experiență de video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior și securitate sporită, precum și cea mai extinsă acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în Bucurețti și în alte 330 de localități. Căci, desigur, noul iPhone e compatibil cu 4G+.

Chestiuni tehnice despre iPhone 7 nu sunt în măsură să vă raportez. Căci eu unul nu mă uit la de astea. Eu doar ȘTIU că VREAU noul iPhone și cu asta basta! Așa am făcut la fiecare lansare și am un masiv feeling că așa o să fac multă vreme de acum înainte :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Habemus iPhone 7 la Vodafone, de astăzi, în magazine și pe site”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)