Despre dorul de netul românesc, în context de lansarea iPhone 6s la Vodafone (P)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor,

Zilele asta o ard prin Anglia. Sunt deja 5 zile de când hălăduiesc pe meleaguri britanice și pot să vă raportez că îmi place la modul corespunzător :D Este o țară splendidă, cu multe de arătat și și mai multe de văzut, ca să zic așa. Dar, dacă ar fi să fac un top al chestiilor nasoale de aici raportat la România (dap, există capitole la care scumpa noastră țărișoară este peste), atunci categoric pe locul I ar fi netul. Nu contează că vorbim despre net mobil sau despre net fix (cum ar veni), îmi este un dor de netul din România de foioioioioi! Suntem mult peste ei la acest capitol, mult peste.

În timp ce mă căzneam să mă conectez la net prin locurile prin care mergeam (inclusiv 3Gul lor merge nașpa), mi-am adus aminte ce ne-a spus Andrea Rossini, de la Vodafone, la Webstock: Ploieștiul este al treilea oraș din lume la viteză de internet, după Hong Kong și Singapore. Cumva, am simțit asta cam tot timpul aici, dacă era să lărgim sfera Ploieștiului la România :D

Apropo de asta și de dorul meu de netul din România (io abonat de Vodafone de prin 2000 fiind), vă raportez că, recent, Vodafone România a fost desemnată drept rețeaua care furnizează cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat în 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal. Informația din raport are ca sursă 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date ân perioada iunie-august 2015. Așa, ca să aveți proba irefutabilă din partea specialiștilor că dorul meu de netul din România are niște cauze bine întemeiate :D

Desigur, ca să te dai pe net cum trebuie, îți trebuie și sculă, ca să zic așa. Iar din categoria ultimelor scule, v-am spus în urmă cu câteva zile că, din 9 octombrie, vă puteți cumpăra noul iPhone 6s de la Vodafone (cu varianta iPhone 6s Plus).

Așa, ca recomandare, probabil că cea mai bună opțiune de achiziția cu abonament este RED 89, care înseamnă că noul iPhone 6s este disponibil la prețul de 0 Euro, iar iPhone 6s Plus la prețul de 99 euro. Mai detaliat: abonamentul acesta include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 minute roaming/lună si 1.5 GB/ lună trafic de date în roaming, precum și acces pe întreaga perioadă contractuală la filme și seriale prin HBO GO și muzică prin Zonga powered by Vodafone. Oricum vă puteți uita pe siteul Vodafone pentru detalii sau să intrați în magazinele brandului sau în magazinele partenere.

Cum v-am spus că eu zilele astea sunt în Anglia, din păcate am ratat lansarea oficială iPhone 6s la Vodafone. Este primul an în care nu sunt prezent la o astfel de lansare. Mno, ce să facem, dacă s-a nimerit cu Cupa Mondială de Rugby :D Dar, ca un fel de consolare, uite că am primit niște poze în care să văd ce s-a întâmplat la lansările de la București și de la Cluj-Napoca, două din cele 15 orașe unde s-au organizat lansări simultane.

Hai că la anul o să fiu mai pe fază :D

Cum a fost la București

Cum a fost la Cluj-Napoca

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Despre dorul de netul românesc, în context de lansarea iPhone 6s la Vodafone (P)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)