20.07.2017

Calif aduce Meniul Kebasm la UNTOLD, livrat de Pegas

Calif a creat o ediție specială de produse Untold, sub numele de Kebasm, care are ca protagoniști 3 personaje, fiecare desemnând un tip de kebab: Verde Împărat, Spaima Strigoilor și Vegețica. La festival, kebab-urile sub formă de personaje vor putea fi găsite pe Bicicletele Pegas, care au rolul de  „ajutoare înaripate” în Kebasm-ul Calif.

Untitled-1.cdr

Inspirat de tema fantastică a festivalului Untold, Kebasm-ul recreează basmul obișnuit cu elemente-cheie împrumutate atât din lumea Calif, cât și din lumea Untold. Povestea ediției speciale situează acțiunea pe un Tărâm Nemaipomenit, domnit de Verde Împărat. Când peticul transilvănean de lume este amenințat de Vrăjitorul Foame, Verde Împărat își trimite ajutoarele înzestrate cu puteri speciale să înlăture vraja. Astfel, Spaima Strigoilor, cu un buzdugan de usturoi, împreună cu Vegețica, domnița cu glas pătrunzător, pornesc la drum alături de inorogii Pegas.

P. S. Povestea Kebasm-ului, dar și ilustrarea personajelor au fost create în colaborare cu Andrei Purcărea – scenariu, voice-over audiobasm și video și Alexandru Purcărea – ilustrație și design grafic.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Digitaliada se va desfășura în 10 școli. Iată care sunt acestea :D

Aylin & The Lucky Charms lansează My favorite melody

2 comentarii

  1. marți, 2 august 2016, 18:55

    Music make me free.

    Răspunde
  2. marți, 2 august 2016, 19:09

    Sper sa fie mai bogat acest meniu si sa contina si cateva soiuri de bere.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *