23.05.2017

UNTOLD a primit titlul de BEST MAJOR EUROPEAN FESTIVAL 2015 la Festival Awards în Olanda. Congrats!

Vești, vești de la Cluj! UNTOLD a primit titlul de BEST MAJOR EUROPEAN FESTIVAL 2015 al prestigioasei competiții europene Festival Awards. Și este prima dată când un festival aflat la  prima ediție câștigă marele premiu.

Gala de decernare a premiilor a avut loc în 13 ianuarie 2016 în Groningen, Olanda, iar alături de UNTOLD, pe lista de finaliști la categoria Best Major Festival s-au aflat cele mai renumite festivaluri din Europa: Tomorrowland (Belgia), Sziget Festival (Ungaria), Rock Werchter (Belgia), Exit Festival (Serbia), Deichbrand Festival (Germania), Dour Festival (Belgia), Graspop Metal Meeting (Belgia), Mysteryland (Olanda), Pinkpop (Olanda).

Competiția European Festival Awards este singura de acest gen din Europa și locul unde industria de specialitate, organizatorii și festivalurile sunt răsplătite pentru creativitate, viziune, expertiză și efort. Anul acesta, câștigătorii au fost desemnați prin voturile a peste 800.000 de festivalieri din peste 50 de țări și de către un juriu de specialitate.

Congrats, dragilor!

6927071e-43de-4e83-afa1-25a1a6da80aa

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

#CeVrăjiMaiFacBloggerii: Prințesa Urbană lansează o carte de parenting la Constanța

Se deschide un nou „loc de joacă” pentru pasionații de cultură: POINT

Un comentariu

  1. miercuri, 20 ianuarie 2016, 18:08

    […] Cunoscuții DJ olandezi care fac furori în lumea muzicii electronice ajung anul acesta la UNTOLD, desemnat recent cel mai bun festival din Europa. […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *