UNTOLD a câștigat titlul de „Brandul Anului 2015 în România” la Gala Premiilor de Excelență IAA

International Advertising Association Romania (IAA) a premiat Festivalul UNTOLD cu titlul de „Brandul Anului 2015 în România”, în cadrul Galei Premiilor de Excelență IAA:

Premiile de Excelență IAA aduc o recunoaștere publică celor care prin eforturile lor susținute, au contribuit în mod substanțial la promovarea industriei de marketing și comunicare din România. Gala  Premiilor de Excelență IAA a avut loc luni, 16 noiembrie la Ateneul Român și a premiat câștigătorii celor 8 categorii pentru excelență și celor 3 premii speciale: Personalitatea anului, Premiu pentru întreaga activitate și Brandul anului. Laureații acestei ediții au fost desemnați prin votul a trei comitete diferite: Boardul IAA, Senatul IAA și un Comitet de Laureați ai edițiilor precedente.

Succesul UNTOLD este cel al unui lucru bine făcut din prima. Am considerat că merită din plin să răsplătim creativitatea și dedicarea echipei din spatele acestui proiect unic prin scală și calitate în peisajul românesc. IAA salută de asemenea intenția UNTOLD de a-și asuma o misiune socială, de a promova educația în ceea ce privește siguranța participanților la evenimente”, spune Mihai Bârsan, Președinte IAA România.

Ce să mai spunem? Felicitări, UNTOLD! :)

—————

Dacă vreți muzică, poate dați un ochi pe oferta Bookland din această perioadă :)

————————

3b201e17-e34c-46a5-854b-b5328f31f930

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: